Ezért távozik Hrutka János a Spíler Tv-től

2021.03.19. 20:42

Mint ismert, a jövőben nem láthatjuk a Spíler Tv adásaiban Hrutka Jánost, a korábbi magyar válogatott futballista távozásával kapcsolatban pedig megkerestük a TV2 Csoport Sajtóosztályát.

A váltással kapcsolatban több kommentelő is találgatni kezdett, vajon van-e köze az ügynek ahhoz, hogy a korábbi védő az utóbbi időben többször is kiállt a „család az család” mozgalom, és az ezt támogató Gulácsi Péter mellett. 

Megkeresésünkre a TV2 Csoport sajtóosztálya elmondta, más okok húzódtak meg a mögött, hogy a felek külön utakon folytatják.

A Spíler TV az indulása óta figyelmet fordít arra, hogy az egyes sportágak, különösen a futball szakértői csapatát időről időre megújítsa. Hrutka Jánosnak köszönjük a munkáját, a téves feltételezésekkel szemben az igazság az, hogy a közeljövőben új szakértőket köszönthetnek a képernyőn a sportcsatorna nézői 

– tudatta a TV2 Csoport Sajtóosztálya.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Bankszámla