Mától lehet Eb-jegyet venni a magyar szurkolóknak!

puskás
2021.05.05. 08:30
A Magyar Labdarúgó-szövetség a hivatalos honlapján közölte, hogy szerdán 14 órától lehet jegyet venni a részben hazai rendezésű Európa-bajnokságra.

A belépők első részét még 2019-ben lehetett megvásárolni, de a kijutó csapatok biztossá válásával újabb helyek nyílnak meg a résztvevő országok számára.

A jegyértékesítés a kizárólag a magyar szurkolók számára indul 14 órakor, ezek megvásárlásához UEFA-fiókra van szükség; a belépőket a vásárlás sorrendjében kapják meg a tulajdonosok – tudatta az mlsz.hu.

Az UEFA értékesítései oldalán, a jegyvásárlás gombra kattintva a szurkolók egy információs oldalra jutnak, ahol a vásárlás gombbal tudnak belépni az UEFA-fiókjukba, valamint megvásárolni a belépőiket a magyar válogatott csoportmérkőzéseire. Az utolsó lépés a fizetés, amivel lezárul a vásárlás.

Személyenként négy-négy jegy váltható a találkozókra. A belépők csak korlátozott számban érhetők el.

Az MLSZ felhívja a figyelmet a meccsrészvétel feltételeire:

  • A stadionba a nagykorú szurkolók kizárólag hivatalosan kiállított, személyi igazolvánnyal vagy útlevéllel együtt bemutatott érvényes védettségi igazolvánnyal léphetnek be.
  • A 18 éven aluliak oltási igazolvánnyal rendelkező felnőtt felügyelete mellett mehetnek a stadionba.
  • Nem vehetnek részt a találkozókon az érvényes jeggyel és a fenti dokumentumokkal rendelkező, de a koronavírus-betegségre jellemző tüneteket produkáló szurkolók. A tünetet mutató szurkolók kiszűrésére a stadionban testhőmérséklet-mérést végeznek belépéskor.

Borítókép: Kisbenedek Attila / AFP  • Hírek
  • Csok