16:00, December 01.
Horvátország 0
Belgium 0
Ahmad bin Ali Stadion F csoport
16:00, December 01.
Kanada 0
Marokkó 0
al-Tumama Stadion F csoport
20:00, December 01.
Japán 0
Spanyolország 0
Kalifa Nemzetközi Stadion E csoport
20:00, December 01.
Costa Rica 0
Németország 0

Menetrend, helyszíni tudósítások, podcastek, tippjáték – világbajnoki láz az Indexen!

Qatar 2022 Beharangozo
2022.11.18. 15:22
A vasárnapi Katar–Ecuador-mérkőzéssel elkezdődik a 22. labdarúgó-világbajnokság. Az Index is futballüzemmódba kapcsol: a közel-keleti torna minden mozzanatát nyomon követjük, hogy olvasóink ne maradjanak le egyetlen fontos mozzanatról, gólról, hangzatos nyilatkozatról sem. Az olimpián megszokott, reggeltől estig frissülő, élő hírfolyamunk mellett helyszíni beszámolókkal jelentkezünk, de a menetrendet és az eredményeket is böngészheti nálunk, leadhatja tippjeit, és megoszthatja azokat barátaival.

Világbajnoki üzemmódba kapcsol az Index: a labdarúgás első számú eseményéről is külön melléklettel jelentkezünk, amelyben minden információt megtalálnak olvasóink. Az alábbi tartalmakkal készülünk:

  • Élő hírfolyammal jelentkezünk mindennap: percről percre tudósításunkat már reggel elindítjuk, és nap végéig meg sem állunk, hogy minden pillanatról beszámolhassunk.
  • Menetrend: napokra bontott teljes program eredményekkel, csoportállásokkal. Itt érheti el.
  • Csapatok: leírást készítettünk mind a 32 válogatotthoz, így könnyedén megtalál minden fontos információt egy csapatról. Ha a játékoskeretekre is kíváncsi, jó helyen jár, nálunk mindent megtalál. Itt érheti el.
  • Helyszíni tudósítások: Borbély László kollégánk a torna elejétől a végéig Katarban tartózkodik, hogy a legfrissebb történésekről számoljon be, mérkőzésekről jelentkezzen, illetve bepillantást engedjen a színfalak mögé.
  • Podcastek: tematikus audiotartalmakkal készülünk, háromnaponta friss epizódokkal jelentkezünk. Vendégeink között lesznek celebek, közéleti személyiségek, korábbi válogatott labdarúgók és futballszakemberek is.
  • Tippjáték: ha játszani van kedve, és úgy gondolja, megérzései mindennél jobbak, vegye fel a versenyt ismerőseivel! Tippeljen, majd ossza meg gondolatait barátaival, követőivel! Itt érheti el.

A világbajnokság november 20-án kezdődik, és december 18-án zárul – tartsanak velünk ebben a négy hétben! A katari vb-ről szóló mellékletünket – amely a fentieket tartalmazza – itt találja.

Ha nem szeretne lemaradni semmiről, kövessen minket a közösségi médiában is!

(Borítókép: Index)  • Tippek
  • Hírek