• Blog.hu
  • Fórum
  • Indavideó
  • Napi.hu
  • Dívány
  • Totalcar
  • Femina
  • Port.hu
  • We ❤︎ Budapest
  • Velvet
  • Címlap
  • Rovatok
  • Friss hírek
    • Facebook
    • Twitter
    • Tumblr
    • Reddit
  • Napi.hu
  • Dívány
  • Totalcar
  • Femina
  • Port.hu
  • We ❤︎ Budapest
  • Velvet
2023. 03. 26. vasárnap
Emánuel
EUR 384,52 Ft USD 357,34 Ft GBP 437,10 Ft BUX 41 819 Ft OTP 9 844 Ft MOL 2 474 Ft
5 °C
16 °C
Belföld Külföld Gazdaság Kult Vélemény Tech-Tud Sport Fomo 24 Óra Blog Videó Podcast
  • Sport
  • Futball-vb 2022
  • ílionel messi
  • kylian mbappé
  • vb-döntő
  • katar
  • súg
  • utána
  • elárulta
  • Cikkek
  • Menetrend
  • Egyenes kiesés
  • Csapatok
  • Tabella
  • Helyszínek
  • Tippjáték
  • Történelem

Mbappé végre elárulta, mit súgott Messi fülébe a vb-döntő után

334C33R-highres
- cga -
- cga -
2022.12.29. 08:03 Módosítva: 2022.12.29. 08:44
Index.hu logo

Kövesse az Indexet Facebookon is!

Követem!
Tíz napot kellett várni rá, de végre kiderült, mit súgott Lionel Messi fülébe Kylian Mbappé a Loszaíl Stadionban, a katari labdarúgó-világbajnokság Argentína–Franciaország-döntője után. Szerda este a PSG–Strasbourg francia bajnoki mérkőzés után kérdezték meg a fővárosiak győztes gólját szerző világsztárt, és ő őszintén válaszolt a riporternek.

A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 16. fordulójában a PSG 2–1-re legyőzte a Strasbourg csapatát, a győztes gólt Kylian Mbappé lőtte a 96. percben tizenegyesből.

FULL-TIME! @PSG_English 2-1 Strasbourg

Goals from @marquinhos_m5 + @KMbappe secure the three points on the return to #Ligue1 action! #PSGRCSA | #MatchDeLaFondation pic.twitter.com/BxGGN9rXd0

— Paris Saint-Germain (@PSG_English) December 28, 2022

Ekkor már tíz emberrel küzdött a bajnoki címvédő, mert Neymart a 62. percben kiállították a második sárgával, szimulálásért. 

5 - Neymar a écopé de son 5e carton rouge depuis ses débuts en Ligue 1 en 2017/18, aucun joueur n'en a récolté plus sur cette période. Simulation. pic.twitter.com/zuzJOYjflX

— OptaJean (@OptaJean) December 28, 2022

Neymar a 2017–2018-as idényben debütált a Ligue 1-ben, az eltelt öt évben senkit sem állítottak ki annyiszor, ötször, mint a brazilt. 

A mérkőzés után Mbappé elmondta a francia televízió riporterének, mit súgott klubtársa, Lionel Messi fülébe a katari világbajnokság döntője után, amit tizenegyesekkel Argentína nyert meg Franciaország ellen. 

Messi ❤️ Mbappe#FIFAWorldCup #Qatar2022

— FIFA World Cup (@FIFAWorldCup) December 19, 2022

Igen, beszéltem Messivel a döntő után. Gratuláltam neki a világbajnoki címhez. Tudtam, mennyire fontos neki ez a mérkőzés, de nekem is az volt. Kikaptunk, nagyon fájt a vereség, de ilyenkor férfinak kell lenni, gratulálni kell az ellenfélnek, és én ezt tettem. 

A riporter vájkált még egy kicsit Mbappé sebeiben, és arról érdeklődött, mit szól a játékos az argentinok Buenos Aires-i ünnepléséhez, amikor Emiliano Martínez egy babát Mbappénak maszkírozott, és azzal a kezében integetett a győzelmi busz tetejéről.

Az argentinok ünneplése? Az nem az én dolgom. Nem pazarolom az időt és energiát ilyen gyerekségekre.

Christophe Galtier, a párizsiak vezetőedzője elmondta, Messi január elsejéig kapott szabadságot, és 2-án vagy 3-án tér vissza a csapathoz, valószínűleg január 11-én már játszani fog az Angers elleni bajnokin.

Nem tudom, mi történt Argentínában, nincs is semmi közöm hozzá. Azt viszont tudom, hogy Messi semmilyen tiszteletlenséget nem követett el Mbappéval szemben. A döntő után kezet fogtak, Kylian pedig példásan viselkedett, Messinek és Lionel Scaloninak, az argentinok szövetségi kapitányának is gratulált – mondta Galtier, eloszlatva minden félreértést.

(Bortókép: Kylian Mbappé és  Lionel Messi 2022. december 18-án. Fotó: Adrian Dennis / AFP)

Ma is tanultam valamit 1-2-3-4.
Maradj otthon és tanulj valamit ...ma is, ...holnap is, ...holnapután is
Maradj otthon és tanulj valamit ...ma is, ...holnap is, ...holnapután is
Index.hu logo

Kövesse az Indexet Facebookon is!

Követem!

Ehhez a cikkhez ajánljuk

Bookline
Herendi Kata, Szabó Eszter Judit 20 önismereti kérdés és válasz
3740 Ft
Lisa Wingate Fohászok óceánja
3825 Ft
Ingatlan.com
  • Hírek
  • Hazai áramtarifák és árak 2023-ban
Money.hu
  • Árfolyam
  • Hogy mehet csődbe egy nagy bank, és mit jelent ez az ügyfelekre nézve?
  • Impresszum
  • Médiaajánlat
  • Szerzői jogok
  • Adatvédelmi elvek
  • Süti szabályzat
  • Süti beállítások
  • RSS
  • Állás
  • Márkabiztonság
  • © 1999-2023 Index.hu Zrt.