18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Elszabadult a pokol a futballpályán, egymást csépelte a két szurkolótábor

2023.11.12. 06:33 Módosítva: 2023.11.13. 16:27
Kiesési rangadót vívott szombat este a brazil labdarúgó-bajnokság 34. fordulójában a Coritiba és Cruzeiro. Amikor a 90. percben a Coritiba megszerezte a találkozó egyetlen gólját, elszabadult a pokol: a Cruzeiro szurkolói beözönlöttek a pályára, mire a Coritiba fanatikusainak se kellett több, és véres tömegverekedés robbant ki a játéktéren. A horrorisztikus jeleneteket csak erős idegzetűeknek ajánljuk.

A Coritiba és a Cruzeiro egyaránt a kiesés ellen küzd a brazil labdarúgó-bajnokságban. A két csapat a 34. fordulóban a curitibai Vila Capanema stadionban csapott össze.

A 80. percben úgy tűnt, a Cruzeiro megszerzi a vezetést, de a játékvezető a VAR-ozást követően megsemmisítette a gólt. Már-már úgy látszott, hogy gól nélküli döntetlennel fejeződik be a találkozó, amikor a 91. percben, szabadrúgás után Robson megszerezte a vezetést a hazai csapatnak.

 Ebben a pillanatban azonban elszabadult a pokol. A vendégek frusztrált szurkolói, konkrétan az ultrák rohamosztaga, a Máfia Azul (Kék Maffia) a játéktérre tódult, mire a Coritiba fanatikusai, az Império verőlegényei is berohantak a gyepre, és véres tömegverekedés kezdődött.

A biztonságiak tehetetlenül nézték a történéseket, hosszú percekig folyt a háború, amit többek között Ronaldo Nazario, a Cruzeiro tulajdonosa is elborzadva nézett a díszpáholyból.

A tömegbunyó horrorisztikus jelenetei:

A két szurkolótábor közötti háború mintegy négy percig tartott, csak ezt követően sikerült a rohamrendőröknek kiszorítani a megvadult fanatikusokat a játéktérről. Hosszas kényszerszünet után végül lejátszották a hátralévő időt, a Coritiba 1-0-ra győzött, de még mindig kiesésre áll. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport