Megáll az ész: a gyanús gólt ütő Vinícius Jr. még pimaszkodik is

2024.01.23. 07:23
Amikor az ember azt hinné, hogy már csillapodnak a vasárnap délutáni „szétVARozott” Real Madrid–Almería spanyol bajnoki labdarúgó-mérkőzés hullámai, az ezer sebből vérző meccs leggyanúsabb akciójának kétes értékű hőse, Vinícius Jr. kirakott az X-oldalára egy olyan posztot, amivel még csak olajat öntött a tűzre.

Az előzményeket mindenki ismeri. Vasárnap délután a La Liga 21. fordulójában a Real Madrid a Santiago Bernabéu Stadionban 3–2-re legyőzte a sereghajtó és nyeretlen Almeríát, amely már 20-ra vezetett. A meccsen ebben a bajnokságban először három esetben is VAR-oztak, és mindhárom kritikus szituációban a Madrid javára döntött Hernández Maeso játékvezető. A közönségszavazatok alapján a háromból két döntés nem volt jogos, emiatt óriási a felháborodás Spanyolország-szerte, nemcsak Almeríában és Barcelonában, hanem még Madridban is.

Nos, amikor az ember már azt hinné, hogy csillapodik a hullámverés, Vinícius Jr., a Madrid balszélsője, az erősen vitatható egyenlítő gól szerzője, aki a felvételek többségének tanúsága szerint nem vállal, hanem a felkarjával ütötte a hálóba a labdát, kirakott az X-oldalára egy provokatív posztot, ezzel a szöveggel:

Mekkora gól! Mindig így csináltam a Copacabana strandján!

A legszebb az egészben, hogy ezen a hátulról felvett videón tényleg úgy tűnik, mintha a brazil csatár a vállával ütné meg a labdát.

Aztán Vini rátett még egy lapáttal, eldicsekedett azzal, hogy a Real Madrid történetében immár ő a brazilok között a második legtöbb gólt szerző játékos az „igazi Ronaldo mögött és Roberto Carlos előtt. A szöveg:

Nagyon boldog vagyok! Soha ne add fel!

Persze ha szemből nézzük az ominózus gólt, akkor már inkább kezezésnek tűnik:

Akármi is az igazság, a 2Cold Scorpio álnéven futó X-huszár szellemes megjegyzést tett:

Így lesz a kézzel ütött gólból Puskás-díjas bravúr!

Elindult az Indamedia média és marketing-kommunikációs kiadványa.

További szakmai tartalmakért kattints és kövess bennünket!

MEGNÉZEM
Rossi

Ismerd meg a magyar labdarúgás hősének emlékezetes pillanatait!
Folytassa, Mister!

MEGVESZEM