Bőrátültetésre szorul az Újpest–Ferencváros-meccsen megégett fiatal

2024.03.06. 12:40
Bőrátültetésen esik át a másfél héttel ezelőtti Újpest–Ferencváros NB I-es labdarúgó-mérkőzésen egy eldobott pirotechnikai eszköztől súlyos égési sérüléseket szenvedő 16 esztendős fiú – számolt be az Újpest Média.

A IV. kerületi hírportál beszámolója szerint szerda délelőtt tolták műtőbe azt a 16 éves fiút, aki megégett a február 25-i Újpest–Ferencváros-mérkőzésen, amikor egy pirotechnikai akció során egy parázs véletlenül belepattant a ruhájába. A szerencsétlenül járt fiatalember bőrtranszplantációra szorul.

Korábban beszámoltunk róla, hogy a fiú ügyében gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés vétség gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a rendőrség.

Édesanyja akkor az ATV szerkesztőségének írt elkeseredett hangvételű levelet, állítása szerint senkinek nem jutott eszébe segíteni a fián, sőt: az ott lévő mentősök azt mondták a gyermekének, menjen a Honvédkórházba, mert a stadionban nem tudják ellátni. A fiút végül a Balesetiben látták el, miután a szülei bevitték őt oda. Az ifjú drukker a Bethesda Gyermekkórház égési ambulanciáját is megjárta.

Az ifjú szurkolónak mindene a sport és az Újpest: már játékvezetői vizsgát tett le, mindennap edzett, nyelvvizsgára készül, szurkolótársai, barátai körében általános szeretet övezi

– írja az Újpest Média.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport