2024. június 26. 18:00
Szlovákia
Románia
Frankfurt Arena III. forduló
2024. június 26. 18:00
Ukrajna
Belgium
StuttgartArena III. forduló
2024. június 26. 21:00
Georgia
Portugália
Arena AufSchalke III. forduló
2024. június 26. 21:00
Csehország
Törökország

Hiába az összefogás, meghalt a súlyos betegséggel küzdő magyar játékvezető

2024.06.17. 09:13
53 éves korában meghalt Demeter János labdarúgó-játékvezető. A partjelző rosszindulatú arcüregdaganattal küzdött, szervezete kétévnyi betegséget követően adta fel a harcot.

Demeter János egykori labdarúgó és játékvezető-asszisztens halálát Arany Tamás, korábbi élvonalbeli labdarúgó-játékvezető tette közzé Facebookon, melyet a focibiro.hu szemlézett.

A mezőkövesdi sportember Borsod-Abaúj-Zemplén és Heves vármegye több klubjában is futballozott, később döntött úgy, hogy a labdarúgás másik oldalán folytatja pályafutását.

Demeter János nyolc évig élvonalbeli kerettag volt, 62 mérkőzésen működött közre asszisztensként, többek között olyan kollégáival, mint a BL-döntőn közreműködő Fábián Mihállyal vagy dr. Varga Zsolttal.

Aktív játékvezetői pályafutásától a 2014–2015-ös szezont követően vonult vissza, majd vármegyei ellenőrként működött tovább. 

Meccsösszefoglalók, riportok, interjúk, podcastok, videók, érdekességek – minden egy helyen, minden az Indexen!


Böngéssze az Index Európa-bajnoki mellékletét, ahol a cikkek mellett megtalálja a menetrendet, a csoportok állását, a játékoskereteket, a csapatleírásokat és a helyszíneket is! Tartsanak velünk egy hónapon át, hiszen helyszíni tudósítóink rendszeresen exkluzív tartalmakkal jelentkeznek Németországból!