Hedvig
4 °C
15 °C
166 787 szavazat
230 007 szavazat

Döntetlen lett a magyar-szlovák Alpok-Adria-meccs

2009.03.28. 12:58
0 hozzászólás

Az U20-as válogatott Alpok-Adria kupameccsen 0-0-ra végzett Szlovákiával. A Pápán lejátszott mérkőzésen a mieinket – Wilco van Buuren távollétében – ifj. Albert Flórián és Szapor Gábor készítette fel, a magyar válogatott jól játszott, de helyzeteit nem tudta berúgni, a mezőny legjobbja a szlovákok kapusa volt, aki több óriási bravúrt is bemutatott.

Az egyiptomi U20-as világbajnokságra a csehországi U19-es vb-n bronzérmet szerezve kijutó magyar csapat erős felállásban kezdte a szlovákok elleni meccset, a kezdőben helyet kaptak a Serie B-légiósok, Koman Vladimir, Filkor Attila és Vass Ádám is, a gól mégsem jött össze. Erre lesz még lehetősége a mieinknek, a magyar válogatott kedden Siófokon újra találkozik Szlovákiával.

A mieink összeállítása: Nagy Olivér (Gyömbér Gábor a szünetben), Lengyel Dániel, Korcsmár Zsolt, Présinger Ádám - Vass Ádám, Varga József - Filkor Attila (Huszák Tamás a 76. percben), Koman Vladimir, Stieber Zoltán (Pátkai Máté a 70. percben) - Szilágyi Péter (Balázs Zsolt a 60. percben).

„Biztató, hogy a csapat nagyon fegyelmezetten és taktikusan futballozott - nyilatkozta a lefújás után az mlsz.hu-nak Albert Flórián. - Számos helyzetünk adódott, szabadrúgásaink és szögleteink is veszélyesek voltak, sokat elmond a meccsről, hogy a mezőny legjobbja a szlovák kapus volt. Sajnos azonban gólt nem szereztünk, így be kellett érnünk egy ponttal. A keddi mérkőzésig azonban együtt készülünk, és a taktikai edzések során lesz lehetőségünk javítani az eredményességünkön.