Olasz bíró vezeti az Európa Liga-döntőt

2010.05.10. 16:12

A kontinentális szövetség (UEFA) hétfői bejelentése szerint az olasz Nicola Rizzoli vezeti a labdarúgó Európa Liga szerdai, hamburgi döntőjét, amelyben a spanyol Atlético Madrid és Gera Zoltán angol csapata, a Fulham csap össze egymással.

A 39 éves bíró 2007 óta vezet nemzetközi mérkőzéseket, és eddig 28 UEFA-meccsen működött közre. Segítője két honfitársa, Cristiano Copelli és Luca Maggiani lesz, a negyedik játékvezető teendőit pedig Gianluca Rocchi látja el. A két büntetőterületet - a sorozat találkozóin eddig is tesztelt ötbírós rendszernek megfelelően - Paolo Taglievanto és Andrea De Marco figyeli majd. A finálé szerdán 20:45 órakor kezdődik a Nordbank Arénában.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla