Kedden tárgyalják az Újpest-FTC meccsen történteket

2010.09.13. 10:13

Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága keddi ülésén foglalkozik a szombati Újpest-Ferencváros NB I-es mérkőzésen történtekkel. A 6-0-s hazai sikerrel végződött rangadó botrányos körülmények között zajlott le: a második félidő a szurkolók által használt petárdák és más pirotechnikai eszközök miatt késve kezdődhetett csak meg, majd később a játékvezetőnek meg is kellett szakítania a játékot lelátói rendbontások miatt. Az MLSZ honlapjának beszámolója szerint a találkozó ellenőre hétfőn adja le a jelentését, a fegyelmi bizottság pedig keddi ülésén dönt arról, hogy milyen formában hoz határozatot.

„Ha elegendőnek ítéli a beérkező dokumentumokat, akkor tárgyalás nélkül is ítélkezhet, ha nem, akkor elrendelheti a tárgyalás megtartását. Első esetben az érintett felek a döntést követő öt napon belül kérhetik, hogy tárgyalás keretében ismertethessék saját álláspontjukat” - áll az mlsz.hu-n.

A közlemény kitér a meccs előtt megkéselt 17 éves fiatalemberre is: „A Magyar Labdarúgó Szövetség döbbenten értesült arról, hogy a találkozó előtt a metró Újpest Városkapu állomásánál egy 17 éves újpesti fiatalembert késszúrással sebesítettek meg, és életveszélyes állapotban szállítottak kórházba. Az MLSZ számára kiemelt cél, hogy száműzze az erőszakot a labdarúgásból, a pályák környékéről és a lelátókról, s minden agresszív megnyilvánulást maradéktalanul elítél. A Magyar Labdarúgó Szövetség ezúton kíván a megkéselt fiatalembernek mielőbbi gyógyulást.”

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek