Helén
9 °C
23 °C
Index - In English In English Eng

Eredmények

Karácsony Gergely

Ellenzéki Összefogás
50.86%

Tarlós István

FIDESZ-KDNP
44.1%

Van, akit jobban szeretnek Dzsudzsáknál

2012.01.12. 13:24

A Dinamo Moszkvával készülő Dzsudzsák Balázs - a szerdán lezárt szavazás szerint - a második lett a Szovjetszkij Szportnál tartott szavazáson.

Az orosz sportnapilap internetes oldalán hirdette meg a voksolást arról, kit látnának a szurkolók a legszívesebben a bajnokság harmadik helyen álló Dinamo középpályájának bal oldalán, a magyar válogatott játékosra a félezren szavaztak (24,7 százalék), ami második helyet jelentette. A legtöbben - 28 százalék - a moszkvaiak orosz labdarúgóját, Kokorint jelölték, míg honfitársa, a szintén a Dinamóban focizó Karjaka közel 22 százalékot kapott.

Kevesebb, mint 15 százalék választotta, hogy a moszkvaiaknak tovább kell kutakodniuk baloldali középpályás után, míg a sorban utolsó lett az argentin Perotti, akire a válaszolók bő 11 százaléka voksolt.

A hét híre, hogy Dzsudzsák Balázs a napokban az orosz élvonalban szereplő Anzsi Mahacskalától a Dinamo Moszkvához szerződik, amely orosz források szerint 19 millió eurót fizet érte. A játékos elmondta, lényegében megegyezett a Dinamo vezetőivel a szerződésről.