József, Bánk
-7 °C
0 °C

Döntetlen Kispesten

2013.11.03. 20:52

A címvédő Győr 1-1-es döntetlent ért el a Budapest Honvéd vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga vasárnapi zárómérkőzésén. A kispestieknek ezzel megszakadt négymeccses sikersorozatuk, de így is öt találkozó óta veretlenek.

Az első félidőben inkább a Honvéd próbált meg támadni, míg a Győr gyors ellentámadásokra rendezkedett be. Igazán komoly helyzet egyik fél előtt sem adódott. A folytatásban kiegyenlített mezőnyjáték zajlott a pályán, a csúszós talajon sok technikai hiba is akadályozta a csapatokat a helyzetek kidolgozásában. A kispestiek aztán egy szép támadás végén vezetést szereztek. Ezt követően a győriek kinyíltak, de a hazaiak kontrái több veszélyt hordoztak magukban, a hajrában mégis sikerült egyenlítenie a Győrnek.

OTP Bank Liga, 13. forduló:

Budapest Honvéd-Győri ETO FC 1-1 (0-0)

Bozsik Stadion, 1000 néző, v.: Solymosi

Gólszerző: Daud (71.), illetve Martinez (84.)

Sárga lap: D. Diarra (45.), illetve Dinjar (35.), Andric (38.), Mevoungou (74.), Lipták (85.)

Budapest Honvéd: Kemenes - Ikenne-King, Ignjatovic, Lovric, Alcibiade - Nagy G., D. Diarra (Job, 58.), Hidi - Vécsei, Daud (Vernes, 80.), Holender (Perea, 69.)

Győri ETO FC: Kamenar - Svec, Lipták, Lang, Dinjar - Mevoungou, Kronaveter (Trajkovic, 59.), Pátkai - Varga R., Strestík (Kalmár, 72.), Andric (Martinez, 63.)