Ferenc
10 °C
29 °C

Agüero a jövő héten térne vissza

2015.11.10. 19:58

 Jövő szombaton, a Liverpool elleni bajnoki mérkőzésen térne vissza a Premier League-ben listavezető Manchester City argentin labdarúgója, Sergio Agüero, aki október elején szenvedett combizomsérülést, írja az MTI. 

A 27 éves csatár reményét fejezte ki, hogy a válogatott mérkőzések miatti szünet után újra alkalmas lesz a játékra. "Türelmesen teszem a dolgomat, nem siettetek semmit, de nem hiszem, hogy messze vagyok a visszatéréstől. Fizikálisan jó állapotban érzem magam, az elmúlt hetekben igyekeztem megtartani korábbi kondíciómat" - nyilatkozta Agüero.

"Továbbra is keményen kell dolgoznom, legkésőbb a jövő héten ismét a csapattal edzhetek, és bízom abban, hogy a Liverpool ellen visszatérhetek a pályára." - tette hozzá.

Az argentin játékos október 9-én, az Ecuador ellen 2-0-ra elvesztett világbajnoki selejtezőn sérült meg, ezért ki kellett hagynia a Paraguay elleni találkozót (0-0), és - a szintén sérült Lionel Messihez hasonlóan - a magyar idő szerint péntek éjjel 1 órakor kezdődő, Brazília elleni rangadón sem szerepelhet.