Gertrúd, Patrik
4 °C
4 °C

A hajrában egyenlített a Győri ETO

2001.10.17. 16:58
Győzelmet remélt, mégis meg kellett elégednie egy ponttal a Debrecennek. A hazaiak nem tudták folytatni bajnoki győzelmi szériájukat, mivel hazai pályán csak egy-egyes döntetlent értek el a Győr ellen. Sokáig a DVSC-nél volt az előny, de a hajrában a csereként beállt Oross Márton kiegyenlített, amellyel igen értékes pontot jutatta kiesés ellen küzdő csapatát.
Az első lehetőség a 18. percben a hazai kapu előtt adódott. Majoros ívelt Kerekeshez, aki a tizenhatoson belül mellre vette a labdát, majd ballal a bal sarkot célozta meg. Sebőkről először kipattant a lövés, aztán Bajzát elől már felszedte a labdát. Három perccel a lefújás előtt újabb vendéglehetőséget láthatott az ötezer néző. Szanyó végzett el szabadrúgást 23 méterről, a sorfal fölött a jobb sarok felé csavarta a labdát, de Balogh hárított.

A második félidő már jobban indult a hajdúságiak számára, az 51. percben Majoros visszagurítását Plókai ballal, huszonhárom méterről lőtte a jobb alsó sarokba (1-0). A gól után a Loki érthetetlenül ráült az eredményre, amelynek nem, is lehetett más a következménye, mint a vendégek egyenlítése. A 82. percben egy győri ellentámadás végén lakos átadását Oross lőtte a léc alá (1-1). Két perccel vége előtt még megszerezhették volna a győzelmet a hazaiak, de Plókai 19 méteres próbálkozása után Sebőkről kipattant a labda, az érkező Kerekes pedig a kapu fölé lőtt.