Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Bazári majmot csinált a kapusból az év góljára pályázó hokis

2018.04.01. 14:09

A Las Vegas-i Vegas Golden Knights egészen pazar góllal tette fel a koronát az alapszakaszban nyújtott teljesítményére. Az NHL legfiatalabb csapata idén vesz részt először az észak-amerikai profi bajnokság küzdelmeiben, és alaposan rácáfolt a szakértők előzetes vélekedéseire. A mindenki által pofozógépnek várt Kinghts ugyanis a szombati, San Jose Sharks elleni győzelmével bebiztosította a Csendes-óceáni divízió bajnoki címét, noha az idény előtt arra sem fogadott volna senki, hogy egyáltalán bejutnak a rájátszásba.

A San Jose elleni győzelem hőse William Karlsson volt, aki egy egészen rendkívüli, emberhátrányos góllal szerezte meg csapatának a győzelmet. A svéd center 2-2-es állásnál meglépett egy ellopott koronggal, majd egy láb között áthúzós csellel rettenetesen elfektette a botjával kétségbeesetten kidöfő kapust, aztán hanyag mozdulattal a háta mögött a kapuba emelt.

Nem kell avatott hokirajongónak lenni, hogy lássuk a dolog szépségét.

A Vegas Golden Knights-San Jose Sharks mérkőzést 3-2-re a a Knights nyerte.