A spanyolok pihentetnek a magyarok ellen

2011.01.25. 14:39
Fél hétkor kezdődik a férfi kézilabda-világbajnokság középdöntőjének utolsó meccse: a spanyolok ellen fejezzük be, nekünk egy pont is elég, a már elődöntős riválisnak egy pont sem kell.

Miután kiörömködték magukat a spanyolok, hogy Izlandot legyőzve a kézilabda-világbajnokság elődöntőjébe jutottak, sajtójuk alig foglalkozik a magyarok elleni meccsel.

A Marca azért megemlíti, hogy a legjelentéktelenebb mérkőzés jön, és hogy azok lesznek a pályán, akik eddig kevesebb lehetőséget kaptak, egyúttal azok pihenőt kapnak, akik sokat játszottak. Ők már a pénteki elődöntőre készülhetnek.

Hozzáteszik, példátlan eset, hogy a középdöntő utolsó meccsén már nem kell pontokért harcolniuk. Magyarországnak viszont fontos a meccs, mert az olimpiáért küzd.

Két éve Spanyolország leszerepelt, a legjobb tizenkettőbe sem került be, most ellenben a nagy favorit Franciaország ellen döntetlent játszott, és döntőesélyes.

A magyarokról kiemelik, hogy Carlos Perez visszatérése volt az egyik kulcsa a németek elleni sikernek. Császár Gábor irányítójátékára, jó passzaira hívják még fel a figyelmet Nagy László távollétében.