Gyengén védekeztünk, óvtuk az ellenfelet

2012.05.05. 23:59

29-27-re nyerte meg a női kézilabda Bajnokok Ligája döntőjének első meccsét a Győr. Ha ötgólos vezetésnél jobban figyel a magyar csapat, magabiztosabban készülhetnének a jövő vasárnapi podgoricai visszavágóra.

A győri edző, Karl-Erik Böhn azt emelte ki a győzelem után, sok mindent tudnak jobban csinálni a jövő héten. Erre szükség is lesz, mert luxus, hogy 14 gólt lőjön a 32 éves Popovics, akit nem tudtak kikapcsolni a játékból. Popovics már BL-t nyert, régóta ismert a játéka, mégsem volt senki, aki ütközött volna vele.

„Gyenge volt a védekezésünk. Sajnos szó szerint. Óvtuk őket, ők ellenben keményen álltak elénk, megmutatták, milyen a kemény védekezés. A kinti meccsre keményen kell készülnünk, és fogunk is. Abban bízom, mi is ugyanolyan kemények leszünk, mint ők” – ezek már Görbicz Anita szavai voltak.

Hozzátette, kicsit szomorú a gólkülönbség miatt. „Idegenben jól szoktunk játszani, gyorsan, és remélem elég lesz ez az előny Podgoricában. A születésnapomon játsszuk a visszavágót, egy trófeánál szebb ajándékot nem kaphatnék.”