Egy csoportban az Érd és a Fradi

2013.06.27. 14:23

A kiírás szerint egy csoportba került az Érd és a Ferecnváros női kézilabdacsapata a Bajnokok Ligája selejtezőjében. A csoport résztvevője még a svájci Zug, valamint a horvát Lokomotiv Zagreb lesz. Az Érd a Zuggal, a Fradia Zagrebbal játszik, majd a két elődöntő győztese az egyetlen továbbjutó helyért. A címvédő Győri Audi ETO KC alanyi jogon főtáblás - itt a sorsolás pénteken 20.15 órától lesz ugyancsak Bécsben.

A férfi mezőnyben az már korábban eldőlt, hogy a Pick Szeged a macedón Metalurg Szkopjével, a lengyel Wisla Plock pedig a francia Montpellier-vel találkozik, majd másnap a két győztes mérkőzik, és a nyertes jut főtáblára, a másik három érdekelt az EHF Kupába kerül át. Az MKB Veszprém főtáblás.

Az érdiek tájékoztatása szerint a négyes küzdelmeinek megrendezésére szeptember 14-én és 15-én Zug kapott lehetőséget sorsolás útján, és ha nem vállalja, akkor az FTC lehet a házigazda. Arról később születik döntés, hogy a Szeged hol lép majd pályára az augusztus 31-én és szeptember 1-jén sorra kerülő selejtezőben. A Tisza-partiak pályáztak a rendezésre.