Nem rúgtak bele a döglött oroszlánba a veszprémi kézisek

2016.05.30. 12:04 Módosítva: 2016.05.30. 12:04

„Amikor kicsik voltunk, Imre Vilmos edzőnk mindig azt sulykolta belénk, hogy "a döglött oroszlánba is bele kell rúgni mégegyett, hogy meggyőződjünk róla, biztosan megdöglött e?!" Mi ezt sajnos nem tettük meg tegnap! Felkelt az "oroszlán" és elharapta a torkunkat” - írta a Facebookján Mikler Roland a Veszprém és a magyar válogatott kapusa miután a Bajnokok Ligája döntőjét 9 gólos előnyről elbukta

A döntőben a Veszprém a lengyel Kielcével találkozott, és a második félidő közepén ott jártunk, hogy akkor ez megvan, az elnök is ünneplésbe fogott, majd percenként egy góllal csökkent a különbség addig, hogy a végét hosszabbításra tudja menteni a magyar kézibajnok. A heteseket az ellenfél lőtte jobban.

A magyar kapus szerint akkora volt az előnyük, „hogy talán azt gondolhattuk a következő hibás lövés, a következő hibás védekezés, a következő nem kivédett labda még beleférhet... Aztán sajnos megindult a sz@r a lejtőn és nem tudtuk megállítani”!

Mikler elismerően írt a lengyel kapus teljesítményéről, Szmalról, aki „teljesen megbabonázott minket és ha jól emlékszem az utolsó 13 percben nem tudtunk gólt lőni”

Mérhetetlen fájdalomról és elkeseredettségről ír, mert szerinte egy "megnyert" BL-döntőt engedtek ki a kezükből, és ezzel a szurkolóknak, a barátoknak, a családtagoknak okoztak csalódást.

Ilyenkor rengetegen bántanak minket... mert mindenkiben óriási a csalódottság... de higyjétek el, hogy nálunk jobban senkinek sem fáj a tegnapi vereség! Kimondhatatlanul sajnáljuk a történteket

A válogatott kapusa szeretne gyorsan túllépni a történteken, hogy az „életbevágó”  vb-selejtezőkre koncentrálhassanak a szerbek ellen.

Jövőre pedig MEG LESZ A BL. TRÓFEA!!!!!!

- írja Mikler Roland.