Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Sikeres műtéten van túl a válogatott kézis

2018.03.27. 11:40

Sikeres volt Tomori Zsuzsanna válogatott kézilabdázó hétfői térdműtétje, aki múlt csütörtökön, a Hollandia elleni győri Európa-bajnoki selejtező hajrájában sérült meg súlyosan - jelentette az MTI.

"Az operáció során az elülső keresztszalag komplett szakadása mellett a külső holdasporc kosárfülszakadását találtuk, amelynek megfelelően a szakadt részek eltávolítása után a keresztszalagot artroszkópos eljárással pótoltuk saját inából" - tájékoztatta a Győri Audi ETO KC honlapját Balogh Péter csapatorvos, aki a Petz Aladár Megyei Oktatókórházban végezte el a beavatkozást.

A szakember hozzátette, a műtét jól sikerült, szövődmény nem volt, és megerősítette, hogy a magyar válogatott csapatkapitányának várható felépülése hat hónapot vesz igénybe.