Előd
8 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Vranjes: Nem úgy működött a veszprémi házasság, ahogy akartuk

2018.10.01. 21:20

„A Veszprémmel kötött házasság nem úgy működött, ahogyan akartuk. Számomra szomorú a mai nap, ennél sokkal többet akartam elérni. Sajnos az álmom ezúttal nem valósult meg” – búcsúzott hétfői menesztése után Lubomir Vranjes közösségi oldalán hétfő este a veszprémi kézilabdacsapattól.

A svéd edző 2017 nyarán vette át a Veszprém irányítását, de az eredmények elmaradtak. A Magyar Kupát ugyan megnyerték, de a bajnoki döntőben kikaptak a Mol-Pick Szegedtől, a Bajnokok Ligájában pedig a negyeddöntőig sem jutottak el, a rájátszás első fordulójában kiejtette a klubot a dán Skjern HB.

A mostani szezonban a BL-ben a Veszprém három forduló alatt kétszer vereséget szenvedett, legutóbb szombaton, ezért hétfőn közös megegyezéssel szerződést bontottak Vranjessel, írja az MTI. Szintén távozik Björn Sätherström másodedző és Eklemovics Nikola sportigazgató.

A svéd tréner a búcsúüzenetében emlékeztetett, hogy 12 hónap alatt kilenc tétmérkőzést veszítettek. Hozzátette, egyrészt a tavalyi BL-győztes macedón Vardar Szkopje elleni vereség már túl sok volt a klubnak, másrészt néhány meccs számára is komoly csalódást okozott.

„Nagyszerű győzelmeket is arattunk, nagyszerű mérkőzéseket is játszottunk ebben az időszakban, ezeket nem akarom elfelejteni. Kihívás volt, hogy új csapatot építsünk, s egyúttal új filozófiát honosítsunk meg. Ez nem volt könnyű a nagy célok közepette, de nem is volt lehetetlen” – magyarázta.

Vranjes leszögezte, az elmúlt 12 hónap alatt minden alkalommal a legjobbját nyújtotta, és mindent megtett, amit ígért. Hozzátette, biztos benne, hogy a játékosok is mindent kiadtak magukból a győzelemért.

A Telekom Veszprém edzéseit jelenleg Gulyás István irányítja, akiről Csík Zoltán, a klub vezérigazgatója azt mondta, hogy akár maradhat is hosszabb távon a vezetőedzői poszton.

Nincs másik valóság, nincs másik Index.
Támogasd a fennmaradásunkat!

https://index.hu/tamogatas