Eldőlt, hol folytatja szakmai pályafutását Elek Gábor

2023.06.14. 09:30
A női kézilabda-élvonalban szereplő és Bajnokok Ligája-ezüstérmes FTC-Rail Cargo Hungária korábbi vezetőedzője, Elek Gábor Esztergomban folytatja szakmai pályafutását – jelentette be az Esztergomi Vitézek kézilabdacsapata.

A kommünikében kiemelik, hogy az Esztergomi Vitézek-RAFC csapata bízik a rövid távú sikerekben, így a Ferencváros korábbi edzőjét bízza meg a szakmai munkával, hogy a női szakosztály kiemelkedő teljesítményt nyújtson.

Célunk egyértelműen a magasabb osztályba való feljutás, és reméljük, hogy a térség szurkolói hétről hétre megtöltik a nemrégiben felújított sportcsarnokot, a Suzuki Arénát

– teszik hozzá a közleményben. Az Esztergomi Vitézek-RAFC női kézilabdacsapata a női harmadosztály (NB II) északi csoportjában a második helyen végzett a legutóbbi szezonban.

Az 52 éves szakembert 2008-ban bízták meg először az FTC női kézicsapatának irányításával, vezetőedzői időszaka során kétszer nyert KEK-et, magyar bajnokságot, három Magyar Kupa került továbbá az együttes vitrinjébe. Legutóbb pedig ezüstéremig vezette csapatát a női kézilabda-Bajnokok Ligája négyes döntőjében. 

Elek Gábort pénteken sajtótájékoztatón mutatják be a klubnál.