Távozik a klubtól a győriek kulcsjátékosa

2023.10.09. 14:08
A női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörében szereplő Győri Audi ETO KC hivatalos honlapján bejelentette, hogy az idény végeztével távozik a csapattól Ana Gros. A szlovén jobbátlövő visszatér korábbi klubjához, a Krim Ljubljanához.

A tavalyi szezonban Bajnokok Ligája-bronzérmes kézilabdacsapat szerette volna balkezes játékosának jövő nyárig érvényes szerződését meghosszabbítani, de Ana Gros Szlovéniában képzeli el a jövőjét.

Nagyon jól érzem magam Győrben, és tudom, hogy az ETO-ban van mindig a legnagyobb lehetőség megnyerni címeket. Most azonban eljött az idő, hogy a kézilabda mellett saját magam céljait is szem előtt tartsam. Erre leginkább otthon van lehetőségem, ezért annak ellenére, hogy a klub marasztalt, én a távozás mellett döntöttem. Ez még nem a búcsú ideje, hiszen júniusig mindent megteszek majd a csapat sikereiért a többiekkel közösen. Nagy céljaink vannak, amiket szeretnénk elérni

– mondta Ana Gros, aki 484 gólt szerzett 136, győri színekben lejátszott meccsén.

A 32 éves kézilabdázó az Olimpija Ljubljana és a Krim után először 2010-ben igazol Győrbe, majd 2022-es visszatérése előtt szerepelt a német Thüringer, a francia Metz és Brest, az orosz CSZKA Moszkva, valamint a szlovén Krim csapataiban. Utóbbi már be is jelentette, hogy az idény végeztével visszatér hozzájuk Ana Gros.