Holtan találták meg az eltűnt kézilabdázót

2024.07.22. 11:47
A trnavak.sk oldal beszámolója szerint holtan találták meg az eltűnt kézilabdázó Simsik Cynthiát.

A női kézilabda második osztályával foglalkozó NB1/B mert nem csak a nagyok számítanak Facebook-oldal bejegyzése szerint Simsik a Szent István SE, DVSC, Hajdúnánás, Dorog, Szombathelyi Haladás, Csurgó és a Komárom színeiben 371 mérkőzésen lépett pályára, ezeken 1730 gólt dobott.

Az említett szlovák honlap még július 19-én adta hírül, hogy a dunaszerdahelyi rendőrség bejelentése szerint nyomozást indítottak az egy nappal korábban eltűnt kézilabdázó ügyében. 

Ebben részletezték, hogy 169 centiméter magas, 58 kilós, sportos alkatú hölgyet keresnek, vállig érő barna-bordó hajjal. Tetoválásai révén könnyedén azonosítható, hiszen a hátán egy farkas, bal karján pedig különféle motívumok találhatók, továbbá jobb bokáján két fekete kör van kereszttel, 12-13 centi nagyságban. Ekkor azt kérték, hogy ha bárkinek van információja az eltűnt személyről, keresse azonnal a rendőrséget.

Hétfői frissítésükben viszont már arról számoltak be, hogy a keresés szomorú véget ért, az 1992. november 6-án született dunaszerdahelyi nőt túl későn, életjelek nélkül találták meg.