Bemutatta „új igazolását” a Veszprém HC

2024.09.10. 17:41
Együttműködési megállapodást kötött az MBH Bank és a Veszprém Handball Club a csapat célzott támogatására. Az erről szóló megállapodást a bank részéről Puskás András vezérigazgató-helyettes, míg a klubtól Bartha Csaba vezérigazgató írta alá.

A hitelintézet elkötelezett a hazai sportélet támogatása mellett, így a bankcsoport korábbi tagbankjával, az MKB Bankkal kötött évekre visszanyúló megállapodás a friss szerződés révén egy újabb szintre emelkedik – írták közleményükben. Az MBH Bank célja, hogy minél több embert inspiráljon a sportolás szeretetére, és a sport minél szélesebb körben elérhetővé váljon. Ennek érdekében nemcsak meglévő partnerségeit erősíti, hanem folyamatosan keresi az új lehetőségeket ezen a területen.

Az MBH Bank és a Veszprém Handball Team Zrt. megállapodást írtak alá, amelynek köszönhetően a pénzintézet támogatja a csapat munkáját.

„Úgy hisszük, hogy a sport jelentős szerepet játszik a közösségépítésben, ezért elkötelezettek vagyunk abban, hogy hosszú távú, stabil kapcsolatokat alakítsunk ki a hazai sportélet fontos szereplőivel; ezt a célunkat pedig nagyban támogatja a veszprémi kézilabdacsapattal való legújabb megállapodásunk” – nyilatkozta Puskás András, az MBH Bank vezérigazgató-helyettese.

Bartha Csaba a Veszprém Handball Team Zrt. vezérigazgatója pedig így vélekedett az együttműködésről.

„Filozófiánk a sportban az, mint az MBH banknak az üzleti életben, szeretnénk a legmagasabb szintre törni, elérni mindent, amit lehetséges és mindezt a teljes partnerség, korrektség és a transzparens kommunikáció jegyében” – nyilatkozta. Hozzátette: köszönjük a támogatást, amit szeretnének „a pályán és az üzleti életben is meghálálni”.  

Kifejezve a közös együttműködést, a csapat szerelésén – a csapattagok által viselt hivatalos mezen és bemelegítő pulóveren – innentől kezdve megjelenik az MBH Bank logója. Emellett az Aréna egyéb felületein, ugyancsak feltűnnek a pénzintézet reklámelemei, amelyre a megrendezésre kerülő meccsek alkalmával is felfigyelhetnek a helyszínre érkező szurkolók és látogatók.

Az MBH Bank korábbi tagbankjával, az MKB Bankkal 2005-ben kötött megállapodást az egyesület, amelynek köszönhetően a csapat nyolc évig MKB Veszprém, majd további kettő évig MKB-MVM Veszprém néven működött. Az új szerződés nem csupán feleleveníti ezt a régóta meglévő és jövedelmező kapcsolatot, hanem új lehetőségeket is teremt a további fejlődésre és a sikeres jövő biztosítására.

Ajánlókép: balra Gasper Marguc, a Veszprém játékosa, középen Puskás András, az MBH Bank vezérigazgató-helyettese, jobbra Bartha Csaba, a Veszprém Handball Team Zrt. vezérigazgatója