A Veszprém lelépte a Zaporizzsját: 32-25

2008.10.11. 17:21 Módosítva: 2008.10.12. 00:22
Az ukrán bíró és az ellopott útlevél sem állíthatta meg Mocsai Lajos kéziseit Ukrajnában, a Bajnokok Ligája második fordulójában, így simán vezetik csoportjukat is.

Sem a repülőtéri, sem a stadionbeli nehézségek nem tudták megállítani a veszprémi kéziseket Ukrajnában: 32-25-re verték a Zaporizzsját a Bajnokok Ligája második fordulójában.

Az egyik legjobb magyar, Iváncsik Tamás útlevelét a bécsi felszálláskor ellopták, így itthon maradt, a találkozót meg ukrán bíró is fújta,mert az eredetileg kijelölt két román közül csak az egyik érkezett meg. A gondokból nem látszott semmi, Mocsai Lajos csapata megfoghatatlan volt.

Már a kezdés után elhúztak 5-0-ra, majd vezettek 9 góllal a szünetben meg héttel, 17-10-re. A fordulás után az ellenfél maximum öt találatra tudott feljönni, a vége hétgólos siker lett úgy, hogy a magyarok igazából meg sem izzadtak.

A csapat remekül játszott, ellenfele igen szerény ellenállást mutatott, a végén sportszerűen gratulált a győztesnek. A veszprémiek minden kisgyereknek adtak autogramot a lefújás után, otthagyták csuklószorítóikat nekik.

Mocsai csapata így két találkozó után a megszerezhető négy ponttal, +8-as gólkülönbséggel áll csoportja élén, és nyugodtan utazhat vissza Magyarországra.