Bryant palánk mögül is tud kosarat dobni

2009.11.23. 11:13
A címvédő Los Angeles Lakers könnyedén győzte le az Oklahoma City Thundert az NBA-ben, Kobe Bryantnek volt néhány bravúros pontja.

Los Angelesben a nyugati konferencia 3. helyén álló Lakers fogadta a 7. Oklahoma Cityt. A Thunder nem fut rossz szezont, de a hazaiak voltak az egyértelmű esélyesek, és nem is okoztak csalódást.

A Staples Center lelátóin egymást taposták a sztárok, a szünetben fellépett a Black Eyed Peas, a csapat vezére, Kobe Bryant szokásos pazar játéka fölött még némi extrát is villantott a simán, 101-85-re megnyert meccsen.

Az LA már a meccs elején olyan nagy előnnyel vezetett, hogy simán belefért néhány bravúros kosár, például ez:

Volt még egy hihetetlen mozdulata, az első negyed végén a dudaszó pillanatában ballal vágott be egy dobást.

Bryant 26 pontjával a mezőny legeredményesebb dobója lett (külön jó hír a Lakers szurkolóinak, hogy csak eggyel dobott többet, mint a sérüléséből visszatérő Andy Bynum), nem volt szurkoló, aki elégedetlenül ment haza Los Angelesben.

A liga leggyengébben dobó együttese, a Charlotte hét vereség után nyert, az Atlantával és az Orlandóval holtversenyben éllovas Phoenix (11/3) a Detroit ellen javította 5/0-ra hazai mérlegét. A mezőnyből 58 százalékosan célzó Suns az egyetlen csapat, amely valamennyi találkozóján elérte a 100 pontot.

Eredmények

Toronto Raptors-Orlando Magic 96-104
New York Knicks-Boston Celtics 105-107 - hosszabbítás után
Charlotte Bobcats-Indiana Pacers 104-88
Miami Heat-New Orleans Hornets 102-101
Phoenix Suns-Detroit Pistons 117-91
Los Angeles Lakers-Oklahoma City Thunder 101-85