Érdekes pletyka kezdett terjedni az NBA szupersztárjáról és fiáról

2024.02.13. 15:53
A legfrissebb pletykák szerint a négyszeres NBA-bajnok LeBron James búcsút inthet a Los Angeles Lakers együttesének, és bizonyos feltételek teljesülése esetén „kedvezménnyel” szerződtetheti őt egy másik kosárlabdacsapat a tengerentúlon.

A „Király” 2022 nyarán két évvel meghosszabbította a szerződését a Los Angeles Lakersszel, amellyel 2020-ban egyszer már megnyerte a nagydöntőt. Akkor arról szóltak a hírek, hogy minden idők egyik legjobb kosárlabdázója a két idény alatt a maximumot, 97,1 millió dollárt tehet zsebre.

Marc Stein szakíró értesülései szerint LeBron azonban a mostani szezon után távozhat Los Angelesből. Ennek oka, hogy szeretne egy csapatban játszani a fiával, Bronnyval, ám a jelek szerint a Lakers nem szeretné kiválasztani a fiatalembert az amatőr játékosbörzén (draft), mert most nem fér bele a vezetőségnek semmiféle újjáépítés.

Steint arról is informálták, hogy legalább „két csapat” szívesen szerződtetné LeBron Jamest a következő szezonra. Lehet, hogy „kedvezményesen” szerezhetik meg őt, amennyiben elköteleződnek Bronny James draftolása mellett, írja a Marca.

Stein szerint LeBron James hajlandó sokat engedni a fizetési igényéből, ha ígéretet kap arra, hogy a következő csapatában Bronny James is helyet kap a játékoskeretben.