2024. június 26. 18:00
Szlovákia
Románia
Frankfurt Arena III. forduló
2024. június 26. 18:00
Ukrajna
Belgium
StuttgartArena III. forduló
2024. június 26. 21:00
Georgia
Portugália
Arena AufSchalke III. forduló
2024. június 26. 21:00
Csehország
Törökország

Halálba zuhant a fiatal sportoló, egy járókelő talált rá a holttestére

2024.05.28. 11:01
Meghalt Olaszországban egy fiatal kosárlabdázó, miután kitessékelték őt a biztonságiak egy szórakozóhelyről. A rendőrség beszámolója szerint húsz métert zuhant a sportoló a tragédia előtt.

A litván Aurimas Cybas holttestét egy megdöbbent járókelő vette észre vasárnap reggel Genoa városában. A rendőrök vizsgálják a tragédia körülményeit, amely szombat este történt.

A hatóság a térfigyelő kamerák által rögzített felvételeket tanulmányozza és szemtanúkat hallgat ki, hogy rekonstruálja a történteket. Az alkoholos befolyásoltság alatt álló 27 éves Cybas valószínűleg elveszítette az egyensúlyát és a mélybe zuhant, közölte egy rendőrségi szóvivő.

Az ügyészek azonban elrendelték a sportoló holttestének boncolását, hogy megállapítsák, történt-e idegenkezűség, ki akarják zárni a lehetőségét annak, hogy valaki hátulról meglökte a férfit.

Cybas péntek este egy klubban bulizott a barátaival, majd néhány ital után állítólag nézeteltérésbe keveredett másokkal. A kidobók nem sokkal később kitessékelték őt a szórakozóhelyről, mert nem tudott lenyugodni, írja a The Sun című bulvárlap.