A MU-hátvéd kihívta pókerezni a ManCity-t

2010.02.11. 17:58
Wes Brown pókerben is összemérné tudását a Manchester City játékosaival, kihívására még nem válaszoltak.

A Premier League egyik legnagyobb városi rangadója a Manchester United és a Manchester City meccse. A nyáron hatalmas pénzeket játékosigazolásra költő City jelentős szereplője lett a ligának, ám a városi rivális ellen folyamatosan elbuknak.

A bajnokságban 4-3-ra, az angol ligakupa (Carling Cup) elődöntőjében összesítve, drámai csatában szintén 4-3-ra kapott ki a City a Unitedtől. A ligakupa első mérkőzésén Carlos Tevez duplájával 2-1-re nyert a City, a január 27-i visszavágón Wayne Rooney 90. perccben szerzett góljával 3-1 nyert a United és 4-3-mal jutott be a döntőbe.

A City játékosai az április 17-én sorra kerülő bajnoki visszavágóig a pókerasztalnál állhatnak bosszút. A United hátvédje, Wes Brown ugyanis meghívta a City játékosait a Mere Golf Clubba. Brown pókerben is megverné a városi rivális csapattagjait, arról nincs hír, hogy a City játékosai elfogadták-e a kihívást, írja a Póker Akadémia.

A póker népszerű a brit futballisták között, Teddy Sheringham a legismertebb közülük, az 51-szeres válogatott tavaly WSOP- és EPT-versenyen is pénzbe ért.