Negreanu: Polgár Kriszta kedves volt velem

2012.02.09. 11:23
A nemrég Magyarországon járt Daniel Negranu blogjában írt a magyar szépségkirálynővel kialakult, majd kihűlt kapcsolatáról, accountjának feltöréséről és a Full Tilt Poker bukásáért felelős személyekről is.

A pókermilliomos 2011 nyarán, a World Series of Poker világbajnokságon ismerkedett meg a Polgár Krisztinával, rövid ismertség után összejöttek. A fellángolás szeptemberben véget ért, bár kapcsolatuk kihűlésének, és a szakításuk okairól nem beszélt, Negreanu továbbra is barátjaként kezeli a szépségkirálynőt, írja a Póker Akadémia.

„Alapvetően nem kéne erről írnom, de nincs rejtegetnivalóm, és amúgy sem szokatlan számomra, hogy részleteket osszak meg a magánéletemből. Mint többetek számára ismert, a 2008-as Miss Earth Hungary-vel, Polgár Krisztinával randizgattam tavaly szeptemberig, aki egy igazán csodálatos lány, mind külsőleg, mind belsőleg. Jobban bánt velem, mint bármely más nő korábban, amit rendkívül nagyra értékelek. Bár a dolgok végül nem úgy alakultak köztünk, a barátom maradt, és mindig is a barátomnak fogom tekinteni. A kapcsolat után úgy gondoltam, legalább hat hónapig nem bonyolódok semmi újba, ami szerintem jó döntés. Még két hónap van hátra, és azt hiszem, ha ez letelik, újra nyitott leszek egy kapcsolatra, de most még inkább szingli maradok, és magamra összpontosítok. Boldog vagyok a jelenlegi életemmel, ugyanakkor izgatottan várom a jövőt."

Blogbejegyzésében Negreanu kitért a Full Tilt Poker botrányban érintett vezetőségi személyekre is, akiket már korábban is elítélt, mikor Magyarországon járt. A három vezetőségi tagot, Ray Bitart, Howard Lederert és Chris Fergusont egy hosszú bekezdésben hordta le. „Sosem voltak a barátaim, sosem bíztam meg bennük. Mindig is az volt a véleményem róluk, hogy mások, mint én. Ők hárman a játékosok dollármillióival játszadoztak, amik még mindig nem kerültek elő. Remélem, egész életüket szégyenkezve fogják leélni. Mindent megérdemelnek, amit a játékosoktól kapni fognak. “

A pókermilliomos accountjának feltöréséről is beszámolt. Negreanu egy hosszú repülőút után próbált belépni e-mail fiókjába, ám csodálkozva tapasztalta, hogy nem fogadta el jelszavát a szolgáltató. Többszöri próbálkozás után döbbent rá, feltörték fiókját, így számtalan személyes üzenetéhez, valamint a PokerStars termében használt jelszavához is hozzájuthattak a hackerek. Félelme hamar beigazolódott, ugyanis kiderült, számlájáról 61 000 dollár tűnt el.

„Egy dolgot sose fogok megérteni. A hacker nem átjátszotta a pénzemet, egyszerűen csak szétszórta az emberek között. Ráadásul ahelyett, hogy mindent eljátszott volna, csak 61 000 dollárt bukott el.” Az online pókerterem nem vállal garanciát arra az esetre, ha egy játékos elveszti a jelszavát, vagy ahhoz egy e-mail fiókon keresztül jutnak hozzá a hackerek, így a kanadai sem kapja vissza a pénzét.