Hoppá, Iker, odasüss!

2015.05.19. 14:10

Idétlen gólt kapott a Real Madrid cserekapusa, Keylor Navas a vasárnapi bajnokin. A Costa Rica-i játékos azért kerülhetett a kezdőbe, mert Iker Casillast az utóbbi időben kikezdte a madridi közönség, így az Espanyol ellen csak a padról nézhette a meccset és cseréje hibáját.

Az egyik spanyol tévécsatorna az egész mérkőzés alatt a padon tartotta a szemét, így nem maradt le arról sem, ahogy a cserebalhátvéd Fabio Coentrao fogadta Navas ügyetlenkedését. A kapust leszerelte az ellenféltől az uruguayi Stuani, majd ki is egyenlített.

Coentrao ekkor térddel megbökte Casillast, mintha csak biztatta volna: figyeld már, ez meg mit csinál, neked lenne ott a helyed. Utána nevetve még mondott is valamit Casillasnak, aki példásan őrizte komolyságát a történtek közben, sem Coentraóra, sem a gólra nem reagált semmit.

Coentrao nevet a cserekapuson, Casillast bíztatja

Casillas rúdja nagyon kiáll Madridból, az utódjának kiszemelt David De Geával már meg is egyezhetett a Real, de az igazolást a Manchester Uniteddel is meg kell tárgyalnia, az kemény dió lesz.

Mindenesetre a csapattárs reakciója azt mutatja, a játékoskeret Casillas mellett állhat.

A Real az Espanyolt az utolsó negyedórában kiütötte, 4-1 lett, de a bajnokságot így is a Barcelona nyerte.