Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Fuck you, Babos!

2018.01.19. 11:15 Módosítva: 2018-01-19 15:54:17

Az Australian Open eddigi legnagyobb büntetését kapta CoCo Vandeweghe, mert obszcén sértéseket kiabálva szidta Babos Tímeát a két teniszező mérkőzésén az első fordulóban: 10 ezer dollárt kell fizetnie. A meccset meglepetésre a magyar teniszező nyerte, fantasztikus játékkal.

Vandeweghe később azzal védekezett, hogy ellenfele túlzottan ünnepelt a mérkőzés közben, ez idegesítette fel annyira, hogy sértegetésre ragadtassa magát.

"B@szd meg, te kib@szott ribanc!"


– kiabálta Babosnak az amerikai a magyar játékos 5-1-es vezetésénél, a második szettben. Mindez az alábbi videóban jól leolvasható a szájáról.

A tornát 10. kiemeltként kezdő amerikait már a mérkőzés alatt is megbüntették időhúzásért, mivel a második szettben az egyik térfélcserénél ragaszkodott hozzá, hogy megegyen egy banánt, noha már lejárt az idő.

A Babos durva szidalmazásáért kirótt 10 ezer dollár pont a duplája az idei ausztrál teniszbajnokságon eddig kiszabott legnagyobb büntetésnek, amit Borna Coric kapott, mert összetörte az ütőjét.