Nándor
9 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Roland Garros: Fucsovics kiesett, Babos továbbjutott párosban

2018.05.30. 18:22

Fucsovics Márton és Marco Cecchinato az első fordulóban búcsúzott a francia nyílt teniszbajnokság férfi párosversenyétől – írja az MTI.

A magyar-olasz duót az első helyen kiemelt Lukasz Kubot-Marcelo Melo lengyel-brazil kettős győzte le szerdán két szoros szettben.

Fucsovics múlt szombaton 36 éve nem látott magyar teniszsikert ért el, amikor megnyerte a genfi tornát: 1982 után nyert újra magyar férfi teniszező ATP-tornán.

A nőknél viszont továbbjutott az egyéniben pénteken kieső Babos Tímea és párja, Kristina Mladenovic. Az első helyen kiemelt magyar-francia páros egy sima és egy szorosabb szettben, 66 perc alatt győzte le az Ajla Tomljanovic-Csang Su-aj ausztrál-kínai duót.

A kétszeres Roland Garros-győztes Serena Williams-Venus Williams páros idén másodszor játszott tétmérkőzést, és három játszmában legyőzte az Aojama Suko, Kato Miju japán egységet.

Eredmények, páros, 1. forduló (a 32 közé jutásért):

Férfiak:

  • Lukasz Kubot, Marcelo Melo (lengyel, brazil, 1.) – Fucsovics Márton, Marco Cecchinato (magyar, olasz) 6:4, 7:5

Nők:

  • Babos Tímea, Kristina Mladenovic (magyar, francia, 1.) – Ajla Tomljanovic, Csang Su-aj (ausztrál, kínai) 6:1, 6:4
  • S. Williams, V. Williams (amerikaiak) – Aojama, Kato (japánok, 14.) 4:6, 6:4, 6:1