Mihály
2 °C
16 °C

Fucsovicsnak már csak a vegyes páros maradt

2019.05.29. 13:28

Fucsovics Márton, oldalán a svéd Robert Lindstedttel az első fordulóban kikapott szerdán a francia nyílt teniszbajnokság férfi párosversenyében, írta az MTI.

Az ellenfél, a brazil Marcelo Demoliner és az indiai Divij Sharan kettős az első szettben 3:0-ra húzott el, majd a brékelőnyét őrizve 28 perc alatt behúzták a szettet. A másodikban Fucsovicsék 48 perc alatt egyenlítettek ki. Mindkét szettben egy-egy alkalommal tudott brékelni a játszma győztese.

A döntő szett Fucsovicsék elbukott szervagémjével kezdődött, majd az ellenfél – 3:1-es előnyénél – újból brékelt. A magyar játékos és svéd partnere a végjátékban négy mérkőzéslabdát hárított, de csak az újabb bréket tudták elkerülni, a kiesést már nem. A meccs 1 óra 50 percig tartott.

A magyar játékos egyesben is az első fordulóban kapott ki, ötszettes mérkőzésen az argentin Diego Schwartzmantól. Fucsovics vegyes párosban Babos Tímeával az oldalán csütörtökön mutatkozik be, az első fordulóban a Tristan Lamasine, Manon Arcangioli francia kettőssel találkoznak.

Páros, 1. forduló (a 32 közé jutásért), férfiak:

Marcelo Demoliner, Divij Sharan (brazil, indiai)-Fucsovics Márton, Robert Lindstedt (magyar, svéd) 6:3, 4:6, 6:2