Meghökkentő dolgot állít Boris Beckerről a teniszlegenda exfelesége

2023.07.05. 18:52 Módosítva: 2023.07.05. 18:52
Boris Becker lovakat rejtett el a hálószobájában, hogy az adósságbehajtók ne találjanak rá az állatokra – állítja a hatszoros Grand Slam-győztes teniszező exfelesége.

Lilly Becker azt állítja, hogy a „vicces” incidens 2017-ben történt Boris Becker mallorcai otthonában.

„Adót kellett volna fizetni utánuk, de ő ezt elmulasztotta. Bementem a hálószobába, és ott volt egy ló. Ezen most nevetnem kell, bocsánat” – idézte a The Independent a nőt. 

Egy új, kétrészes műsorban azonban Boris Becker állítólag tagadja elhidegült felesége állításait, teszi hozzá a brit kiadvány.

A pár 2009-ben házasodott össze, majd 2018-ban jelentették be a különválásukat.

Mint arról korábban beszámoltunk, Boris Beckert két és fél év börtönbüntetésre ítélték Londonban, miután megközelítőleg 2,5 millió fontnyi tulajdonát eltitkolta, amikor csődöt jelentett évekkel ezelőtt.

2022 decemberében történt szabadulása után Becker úgy nyilatkozott, hogy a börtönben töltött idő alatt minden „erejét” és „mentális energiáját” be kellett vetnie, hogy életben maradjon.

„Én vagyok az utolsó ember, aki panaszkodásra adja a fejét. 55 éves vagyok, és nagyon büszke vagyok azokra a dolgokra, amiket tettem. De követtem el hibákat. Nagyon nehéz 17 évesen nyerni Wimbledonban. Olyan dolgokat tettem, amit korábban senki ezen a szinten. Szórakozni jártam, kimaradoztam, piáltam. Nem egy profi sportoló életét éltem. Volt, hogy pirulák nélkül képtelen voltam aludni” – utalt gyógyszerfüggőségére Becker.

„Súlyos árat fizettem néhány dologért, amiket a múltban tettem. Remélem, hogy azóta jobb emberré váltam. Remélhetőleg egy kicsit okosabb is lettem azáltal, hogy tanultam ezekből a hibákból” – idézte a korábbi világelső teniszezőt a Variety.