Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Nincs elég pénz, hogy felújítsák a vizes vb-re a Hajós-Széchy Uszodát

2016.09.21. 17:42

Tovább csúszik a margitszigeti Hajós-Széchy Uszoda felújítása, mert a pályázatra továbbra is csak drágább ajánlatok érkeztek, mint amennyit a munkálatokra szán a Nemzeti Sportközpontok. Pedig a helyszínnek el kellene készülnie a 2017. július 14-én induló vizes világbajnokságig.

A HVG.hu írta meg, hogy a három pályázóból egyik ajánlata sem volt elfogadható: a Fertődi Építő, az Épkar és a Strabag próbálkozott a pályázat elnyerésével.

A jövő nyári világbajnokság teljes költségvetése már nagyjából 90 milliárd forintra nőtt, a projekt legnagyobb eleme, a Dagály felújítása viszont jól halad, a keddi bejáráson készült képeinket itt találják.

A tervek szerint a Dagály mellett felújítják a margitszigeti uszodákat, a Balatonnál is új medencéket építenek, a Batthyány téren pedig ugrótornyot állítanak majd fel.