Simán nyertek a szegedi pólósok a LEN Kupában

2009.10.23. 12:04

Második fellépését is gólzáporos sikerrel zárta a Szeged címvédő férfi vízilabdacsapata a LEN Kupa 1. kvalifikációs körében: a csongrádiak horvátországi selejtezőcsoportjukban 20-4-re verték a montenegrói Prcanj együttesét péntek délelőtt.

Eredmény:
LEN Kupa, 1. selejtezőkör, C csoport (Split):
Szeged-Beton VE – Prcanj (montenegrói) 20-4 (6-1, 5-1, 5-0, 4-2)

A portugál Paredes felett a csütörtöki nyitónapon aratott 24-4-es KO-győzelem után a Prcanj is csak a kellemes edzőpartner szerepét tudta eljátszani Kásás Zoltán legénységével szemben.

"Mi tagadás, erősebb riválisra számítottunk, meglepetés, hogy mennyire simán nyertünk nagyon jó játékkal és kiváló helyzetkihasználással" – értékelt a találkozó után a helyszínről Juhász György szakosztályvezető az MTI-nek. Elmondta, hogy a legeredményesebb Molnár Tamás volt 4 góljával, s háromszor talált be Török Béla, Lehmann István és Vindisch Ferenc.

A kora esti programban:
Szeged-Beton VE – Manchester (angol) 18:30 ó

Két mérkőzést játszik pénteken a Ferencváros is, amely szintén a LEN Kupában érdekelt. A zöld-fehérek ellenfelei a montpellier-i A csoportban: Savona (olasz) 11:30 ó, Odense (dán) 17 ó. A hatcsapatos selejtezőcsoportokból az első négy jut tovább. (MTI)