Gál
8 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Tíz év után megválik BL-győztes edzőjétől a szolnoki pólócsapat

2018.06.12. 10:48

Távozik posztjáról Cseh Sándor, a férfi vízilabda ob I.-ben idén ezüstérmes Szolnoki Dózsa vezetőedzője, akinek helyét a csapat eddigi játékosa, a szerb Zivko Gocics veszi át, írja az MTI.

Cseh Sándor 2008 óta dolgozott Szolnokon, a 2014/15-ös idénytől vette át a csapatot, ami az utóbbi években dominált is itthon. Három Magyar Kupát, három bajnokságot és egy Bajnokok Ligáját is nyert a Dózsa.

„Cseh Sanyi tíz éve van velünk, köszönjük neki az évtizednyi közös munkát és az együtt megélt sikereket! Azonban úgy tűnik, edzőként ő sem tudott úrrá lenni a negatív folyamatokon, és a csapat és a közte lévő viszony is megváltozott. Még nem ért véget a bajnoki rájátszás, amikor ő maga is arról beszélt, hogy már nem tud újat mondani a csapatnak, nem tudja őket motiválni. Ezért döntöttem el, hogy változásra van szükség, és a szerződése lejárta után már nem hosszabbítunk. A csapatnak és neki is új impulzusokra van szüksége" – mondta egy Vlv.hu-s interjúban Nyerges Zsolt, a szolnoki vízilabdacsapat tulajdonosi alapítványának alapítója.

Idén a Szolnok az ob I. döntőjében 2-0-s hátrányból egyenlített a Ferencvárossal szemben, de az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharc ötödik mérkőzését elveszítette.

A Bajnokok Ligájában címvédő Szolnok idén az ötödik helyet szerezte meg. Jövőre is az elvárás a csapattól, hogy a itthon az első háromban legyen és bejusson a BL-ben is a nyolc közé. Új játékosokat is igazolnak. Viktor Rasovic (Jug Dubrovnik), Djordje Lazics (Partizan Beograd), Angyal Dániel (ZF-Eger) érkezik.