Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Törött orral, speciális maszkban is négy gólt dobott a magyar pólós

2018.07.17. 17:33

Még vasárnap, a törökök elleni kiütéses győzelem során tört el Gurisatti Gréta, a magyar női vízilabda-válogatott játékosának orra, aki így csak speciális felszerelésben, speciális engedéllyel játszhatott Szerbia ellen a válogatott harmadik csoportmeccsén.

A válogatott arcvédő maszkot adott Gurisattinak, eredetileg viszont ebben sem akarták vízbe engedni, mondván, az sérülést tud okozni az ellenfeleknek.

Ezért különleges megoldással kellett élni, és egy puha réteg, a képek alapján szivacs felragasztásával sikerült elérni, hogy az európai szövetség, a LEN mégis engedélyezze a maszk viseletét.

Gurisatti végül így is négy gólt dobott a szerbeknek, ezzel a magyar csapat második legeredményesebb játékosa lett a szerbek ellen 23-6-ra nyert csoportmeccsen.

Index/MTI