Mert nem a Facebook dönt, hanem Magyarország!

2018.03.08. 18:57

Nem lenne igazán megdöbbentő, ha egy brit tudósokból álló kutatócsoport egyszer csak bejelentené, hogy kiderült, a világ tényleg csak egy szimuláció, amit mellesleg a fiatal Mark Zuckerberg futtat a garázsában, a kopott kanapé melletti Commodore 64-en. Vagy egyszerűen csak ő álmodik minket az összes vidám és szomorú dologgal, minden like-kal, meg share-rel együtt.

Az biztos, hogy Zuckerberg januárban nagyon mást álmodott, talán azért, hogy így kérjen elnézést az amerikai elnökválasztási kampányban terjedő álhírek romboló hatása miatt, vagy egyszerűen csak azért, mert több pénzt akar kisajtolni a Facebookot használó cégektől és márkáktól: a lényeg, hogy tekernek egyet a titkos algoritmusokon, és ezentúl álhírek, valódi hírek és mémekkel gurigázó kismacskák helyett az ismerőseink posztjait látjuk majd egyre gyakrabban. Tükrös szelfik és gügyögő szomszéd gyerekek csurognak majd le a newsfeedről, meg persze a haver kutyája, ami minden nap pont ugyanúgy nyáladzik a kamerába.

Ha nem akarja, és miért akarná, hogy a Facebookról, meg úgy a közösségi oldalon túl az életéből is eltűnjenek a fontos hírek, a tényszerű cikkek vagy éppen a nagyon is sarkos vélemények és kritikák, kövesse most végig rövid útmutatónkat! Hogy holnap se maradjon Index nélkül!

Ne maradjon le semmiről!

Kövessen minket Facebookon!

Hogyan kaphatok továbbra is fontos híreket az Indextől?

 1. Ez a legfontosabb, és egyben a legegyszerűbb dolog: írja be napjában többször is a böngésző címsorába, hogy index.hu. Meg mentse el könyvjelzőnek, állítsa be kezdőlapnak, éppen úgy mintha 1998 lenne, és most ismerkedne a Netscape Navigator új funkcióival!
 2. Like-olja az Index Facebook Page-ét, menjen el oldalunkra, majd a coverfotó alatt a követés gombra kattintva kattintson rá a Megjelenítés elsőként opcióra, így mindig elsőként fog értesülni a legfontosabb cikkeinkről! (Ez a hatalmas gif itt lejjebb ezt a műveletet mutatja lépésről lépésre!)
  gifigifi.gif
 3. Kövessen minket más közösségi platformokon is! 


  Jelöljön be minket Instagramon, ahol napi hírösszefoglalókkal jelenkezünk, iratkozzon fel Viber-csatornákra, ahonnan fontos push-üzeneteket kaphat, barátkozzon össze a Messenger-botunkkal, aki naponta elküldi majd a legfontosabb híreinket, ráadásul személyre szabva, csak azokat, amik tényleg érdeklik!
 4. Töltse le az Index applikációját a mobiljára, iOS-re, vagy Androidra, így akár a buszon, vagy a slozin is olvashat minket!
 1. És ha mindezeken túl van, akkor váltsa valóra Mark Zuckerberg álmát, és

  beszélgessen, vitázzon kulturáltan, kulturált emberek társaságában az Index új politikai csoportjában, a Kibeszélőben!

Reményeink szerint ez lesz az a hely, ahol meg lehet majd beszélni a választási kampány minden részletét, kezdve azzal, hogy Lázár János kutyaszarba lépett-e Bécsben, egészen addig, hogy Gyurcsány Ferenc mit akar kezdeni az egykulcsos áfából épített határzárral. Ráadásul reméljük mindezt trollok és haragosan, caps lockkal ordibáló fanatikusok nélkül.

Vagyis ha értelmes kommenteket akar írni és olvasni, akkor lépjen be a Kibeszélő-csoportba!

Tehát összefoglalva: like-ol, Megjelenítés elsőként opcióra kattint, bekövet, letölt, csatlakozik. És mára meg is vagyunk, hagyhatjuk, álmodjon csak a szomszéd kismacskáival Mark Zuckerberg!