Koronavírus adatok

2022. jan. 24.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Timót, Xénia
-8 °C
-1 °C

Közösségi vásárlós oldalt indít a Google

2011.01.21. 15:58

A Google hónapokig tárgyalt a legnagyobb közösségi vásárlós oldal, a Groupon megvételéről – sikertelenül. Pedig bőven ajánlott nekik pénzt, a hírek szerint hatmilliárdot lett volna hajlandó fizetni a sikerprojektért. A Groupon azonban hajthatatlan volt, és a legújabb hírek szerint nem is jártak rosszul ezzel, legutóbb 15 milliárdra becsülték az értékét.

A Google azonban nem adta de, úgy döntöttek, ha már nem sikerült megvásárolni, akkor fejlesztenek egyet – a Mashable információi szerint ez lesz a Google Offers névre hallgató szolgáltatás. A Google Offers abban segíti a felhasználókat, hogy kedvező ajánlatokat kapjanak a lakókörnyezetükből napi hírlevélen keresztül. A Google Offers össze lesz kapcsolva a Google checkouttal is.

A cég már tárgyal kisebb-nagyobb vállalkozásokkal, akiknek a termékeit tudja majd ajánlani a legújabb szolgáltatáson keresztül.

A közösségi vásárlós oldalakról már sokszor írtunk, a Goupont a leggyorsabban növekvő cégnek nevezte a Forbes. A közösségi vásárlós szájt arra a kereskedelemben ismert elvre épül, hogy minél többet veszel valamiből, annál nagyobb kedvezményt kapsz. A szájtot Andrew Mason alapította 2008-ban. Alakulása után másfél évvel a Groupon már huszonkét ország száznegyven városában kínál kedvezményeket.  • Vennék
  • Hírek