Jobb felbontása lesz az Amazon tabletjének

2012.07.09. 11:01

A Kindle Fire második generációjának jobb lesz a kijelzője – állítja az AllThingsD forrása. A hírek szerint a következő tabletnek már 1280*800 pixeles lesz a felbontása, ami kisebb ugrás a mostani, 1024*600 pixeles felbontáshoz képest.

A héthüvelykes tabletek piacán igen nagy lehet a verseny ősszel, nemsokára megjelenik a Google Nexus 7 tabletje, a pletykák szerint az Apple is arra készül, hogy egy kisebb tabletet mutat be ősszel. Utóbbiról egyelőre még semmit nem tudni, de ha elég olcsó lesz, akkor már a pletyka is elbizonytalaníthatja azokat, akik Nexus 7-et akarnak venni. A Google tabletje 199 dollárba kerül majd, ugyanannyiba, mint a mostani Kindle Fire, és nem valószínű, hogy az Amazon emelné az új táblagép árát.

A következő Kindle Fire-t valószínűleg ősszel mutatják be, hogy a karácsonyi szezon előtt meg lehessen vásárolni. Annyit lehet még tudni a készülékről, hogy könnyebb és vékonyabb lesz, mint elődje és lesz beépített kamerája is.

Az Amazon terveivel kapcsolatban sok hír röppent fel az utóbbi hetekben, június végén két új tabletről pletykáltak, egy héthüvelykes és egy tízhüvelykes gépről szóltak a hírek. Ez utóbbi a felsőkategóriás piacon szeretne harcba szállni, az iPad ellen alacsonyabb áron. Egy héttel később a Bloomberg arról írt, hogy az Amazon okostelefont gyártana, a Foxconnal dolgoznak együtt és iparági szabadalmakat is vásárolnának a siker érdekében.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla