Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Fontos hibát javítottak az iPhone-ban

2017.02.24. 16:05

Az iPhone 6 tulajdonosokat régóta idegesítő hibát javított az Apple. Egy szoftverhiba miatt egyes modellek néha 30 százalékos töltöttség mellett kikapcsoltak. Az Apple sokáig tudomást sem akart venni a hibáról, de a Techcrunch azt írja, hogy az iOS 10.2.1.-es verziójában már javították a hibát.

A frissítés január 23-án jelent meg. A Business Insiderhez eljuttatott közlemény szerint az Apple megtalálta a telefon leállásához vezető hibát és javította azt. Mint írják, az iOS 10.2.1.-es verzióját a kompatibilis eszközök több mint 50 százalékára telepítették, így az érintett telefonok 70-80 százalékán már nem jelentkezik a probléma.

Ha tehát véletlenszerűen lefagy az iPhone 6-ja vagy iPhone 6s-e, töltse le az iOS legújabb verzióját. A frissítés a Settings / General / Software Update menüpont alatt érhető el.