Hekkelje meg az életét!

2016.09.21. 13:53

Hallotta már, hogy az átlagember az agykapacitásának csak a 10 százalékát használja ki? Felejtse el, ez egy hülyeség. Viszont a különféle kütyük, online szolgáltatások esetében meglepően igaz – a legtöbben csak a töredékét használják ki annak, amit azok valójában tudnak.

Új rovatunk, a Helpdeszka az ismeretlen 90 százalék világába kalauzol el: bemutatjuk a sokak által nem ismert trükköket, kerülőutakat, amikkel sokkal többet kihozhatunk a minket körülvevő digitális világból. Abban is segítünk majd, hogy ne fizessen az ingyenes szolgáltatásokért túl sokat a személyes adataival.

A Helpdeszka posztjaival ön 100 százalék eséllyel jól jár, ugyanis

  • vagy olyan tippeket és trükköket talál, amiket még nem ismert, és könnyebbé, hatékonyabbá, vagy szórakoztatóbbá teszik az ön kütyükkel és internettel kapcsolatos életét,
  • vagy olyanokat, amiket már ismert; ebben az esetben okosnak és profinak érezheti magát, akinek már minden trükk a kisujjában van, és nem tudunk újat mutatni neki. Ezáltal növekszik az önbecsülése és az önértékelése, ami a mentális és lelki egészsége szempontjából felbecsülhetetlen érték.

Első nekifutásként megmutatjuk,

Ha vannak önnek is hasonló trükkjei, amiket szívesen megosztana a világgal, vagy épp ellenkezőleg, idegesítő problémákra vár trükkös megoldásokat, a cikk végi gombbal léphet kapcsolatba velünk, hogy ezt mind a nyakunkba zúdítsa.

Ötlete, vagy kérdése van?