Halálcsip az, nem vakcina

2009.09.12. 21:26
Az új influenza világméretű terjedése kiváló új témát ad az agyukat csak világméretű összeesküvéseken törő tébolyult elméknek. Az talán mindenki számára nyilvánvaló, hogy a WHO világuralomra tör, hiszen a vírust is ők fejlesztették ki és az ellenszert is csak rajtuk keresztül lehet beszerezni. De gondolták volna, hogy a védőoltásra csak azért van szükség, hogy minden emberbe egy csipet ültessenek, amin minden adatát nyilvántartják, majd pedig ennek segítségével indul meg az emberiség létszámát megfelező módszeres tömeggyilkosság? És akkor még nem szóltunk a koncentrációs táborok megnyitásáról, a harci kutyák begyűjtéséről, és az illuminátusok világuralmi törekvéséről.

Az új influenza világméretű terjedése kiváló új témát ad az agyukat csak világméretű összeesküvéseken törő tébolyult elméknek. Az talán mindenki számára nyilvánvaló, hogy a WHO világuralomra tör, hiszen a vírust is a szervezet találta ki és az ellenszert is rajta keresztül lehet beszerezni. De gondolták volna, hogy a védőoltásra csak azért van szükség, hogy minden emberbe egy csipet ültessenek, amin minden adatát nyilvántartják, majd pedig ennek segítségével indul meg az emberiség létszámát megfelező tömeggyilkosság? És akkor még nem szóltunk a koncentrációs táborok megnyitásáról, a harci kutyák begyűjtéséről, és az illuminátusok világuralmi törekvéséről.

Az új influenza az egész világon terjed, de egyelőre nem tűnik veszélyesnek. Közben készülnek az oltóanyagok, amelyekre a kormányok hatalmas összegeket költenek. Magyarország például 4,4 milliárd forintért vesz 4 millió adag vakcinát.

Az emberek túlnyomó többsége még csak a tévéből vagy az újságokból hallott a fertőzésről, ezért az egészségügyi hatóságok és a média reakcióit általában szándékos paráztatásnak érzi, és nem érti, miért kellene beoltatnia magát, és főleg miért kell ennyi pénzt kiadni egy látszólag veszélytelen fertőzés elleni oltóanyagra.

Vannak természetesen, akik számára nem elfogadható magyarázat az, hogy jobb most néhány milliárdot kiadni, mint később Albániával azonos gazdasági nívóra kerülni, ha tényleg beüt a dolog és a dolgozó nép tömegesen esik ki a termelésből. Vannak, akik ennél sokkal mélyebbre látnak, és tudják az igazi magyarázatát annak, milyen célokat is szolgál az új influenza körüli habverés. Az egész mögött természetesen világméretű összeesküvés áll, mi más.

Az Új Medicina reklámja

A lánclevelet jegyző Helmut Pilhar mérnökember, nincs orvosi végzettsége, de mégis egész életét az új medicina népszerűsítésére tette fel. Az új medicinát Pilhar barátja, a lánclevél másik szerzője, Dr. Ryke Geerd Hamer fedezte fel, és a magát alternatív gyógyászatnak nevező obskurus dolognak magyar követői is vannak.

A sületlenségeket tartalmazó, szórakoztató lánclevélben jó marketingérzékkel az új medicinára mutató linkeket helyeztek el.Ezekre mi is rákattintottunk, így megtudtuk, hogy a rendszer egyik alaptörvénye a Rák Vastörvénye, a másik pedig a mikróbák ontogenetikus rendszere, de azt javasoljuk, inkább olvasson utána, akit érdekel, és ennyi információ után még van kedve hozzá.

Egy barátnője azt mesélte

Egy Helmut Pilhar nevű ember egy lánclevélben arról számol be, hogy augusztus 27-én egy badeni konferencián vett részt, ahol felállt egy nő, és elmesélte, hogy egy barátnője azt mesélte neki (ugye ismerős, találkozott egy emberrel, aki találkozott egy emberrel, aki azt mondta...), hogy a sertésinfluenza elleni injekciókban "el van helyezve egy nanorészecske", mely szabad szemmel nem látható, de 12-szeres nagyítással már igencsak.

Szóval ez a bizonyos titokzatos nanorészecske a szervezetben a beültetés után úgy működik majd, mint egy számítógép merevlemeze. Minden adatot tárolni lehet rajta, nem lesz szükség személyi igazolványra, hitel- és egyéb kártyákra. Állítólag, folytatódik a levél, ezzel az intézkedéssel akarják a pontos népszámlálást megkönnyíteni (milyen jó ötlet!), illetve "az újszülötteket akarják megvédeni". "Azt gyanítják ugyanis, hogy sok anya a titokban szült újszülött gyermekét egyszerűen eldobja".

A dolog komolyságát jelzi, hogy a levelet teljes terjedelmében közli a Független Újságírók Szövetségének honlapja is, ami köztudottan a világ első rovásírással is olvasható portálja.

Lesznek kiválasztottak

Az új influenza elleni oltás tehát csak ürügy. Igazából egy általános csipbeültetésről van szó, amellyel az egész emberiséget akarják kontroll alá helyezni és szelektálni. Kétféle injekció lesz, tudjuk meg a levélből. A széles tömegek "oltóanyagmérget" és csipet kapnak, a kiválasztottak injekciója viszont üres lesz. A lánclevél egy 2003-as Hitachi csipet nevez meg fejlett technológiaként, amely valóban apró ugyan, de annyira azért nem apró, hogy injekciós tűben emberek szervezetébe fecskendezhessék. Ezt a csipet egyébként dokumentumok (például anyakönyvi kivonatok, ajándékutalványok) azonosítására tervezték, így aztán biológiai felhasználása kevéssé valószínű. Pláne, hogy 15 éve tesznek csipeket állatokba, elsősorban kutyákba, tehát a biológiai csiptechnológia létezik, felesleges volna egy papírba helyezhető csipet az emberbe juttatni. De az állatcsipként használatos eszközök sem olyan apróak, hogy injekciós tűvel a szervezetbe lehetne juttatni.

A levél szerint minden egyes csipinjekciót egy különleges kódszámmal látnak el, melyet majd személyes kódszámként tartanak nyilván. "Miért lenne szükséges egy nevetséges nyári influenza injekciós tűt bekódolni egyenként és miért lenne szükséges minden oltás mellé egy oltási könyvet adni?" - teszi fel a költői kérdést a levél.

Térjünk vissza most egy kicsit a badeni konferencián felszólaló ismeretlen hölgyre, akit Herr Pilhar hallott beszélni. Nos, ez a hölgy elborzadva a barátnőjétől hallottaktól, megkérdezte az ügyvédjét (ki mást?), hogyan lehet megszabadulni a testébe ültetett csiptől. Hihetetlen, de az ügyvéd már tudott is az ördögi tervről, hiszen ő a társadalom felső rétegébe tartozik, és azt válaszolta: nem lesz könnyű, de ő mint ügyvéd majd el tudja intézni, hogy ne oltsák be, írja Herr Pilhar.

Halálcsip

A lánclevél eszement gondolatmenete akkor kap újabb löketet, amikor bekapcsolódik a történetbe egy Dr. Geerd Hamer nevű egyén is. Pilharral közösen jegyzett levelük szerint az Egyesült Államokban nem véletlenül teszik kötelezővé az új influenza elleni oltást, és sújtják majd a vakcina beadását megtagadókat 1000 dolláros pénzbüntetéssel és 30 napos elzárással.

Hamer és Pilhar elárulják nekünk, hogy az oltást megtagadókat igazából nem is börtönbe, hanem koncentrációs táborokba zárják majd, ezekből ugyanis már több százat állítottak fel Amerika-szerte. A táborokból aztán csak úgy engedik ki az embereket, ha hagyják magukat beinjekciózni és a csipet a szervezetükbe ültetni.

Közben a csip is fejlődött. Itt már az tudhatjuk meg, hogy a kis nanoszerkezetnek nem csak egyszerű adattároló szerepe lesz, hanem alkalmas lesz az emberek egyszerű kikapcsolására is. A halálcsip nem úgy kapcsolja ám majd ki az embert, mint a dvd-lejátszó off gombja, hanem szívinfarktust, szélütést, hőgutát okoz vagy újabb járványokat gerjeszt.

Begyűjtik a harci kutyákat

És itt érünk el az Apokalipszishoz. "Módszeresen lefegyverzik az embereket, begyűjtik a fegyvereiket és a harci kutyáikat" - olvasható a levélben. Nagy népi tömeggyilkosság veszi kezdetét. Ja, és tudták, hogy Amerikában már 100 ezer műanyag koporsót gyártottak le és helyeztek készenlétbe?

Az őrült elmélet szerint az új influenza ürügyén végrehajtott tömeggyilkosságra azért van szükség, mert az emberiség fennmaradása érdekében vagy csökkenteni kell a születések számát, vagy pedig emelni az elhalálozási rátát. A világ összlakosságát 500 millióra kellene redukálni ahhoz, hogy elérjenek egy "ésszerű korba".

És ki irányítja mindezt? Na ki? "Ha egy ilyen halálcsipet hordozunk magunkban, emlékezetünkbe kell vésnünk azt a tényt, hogy bármelyik nap egy akármilyen központból pld. Tel Aviv-ból egyszerűen kikapcsolnak minket."

Világuralomra tör a WHO

Egy másik francia nyelvű lánclevél ennél sokkal fantáziátlanabb katasztrófát fest elénk. Arra figyelmezteti a világ közvéleményét, hogy az Egészségügyi Világszervezet (WHO) világhatalomra tör az új influenza járvány segítségével. A WHO ugyanis ahelyett, hogy megpróbálná elhárítani, épp ellenkezőleg, közreműködik egy halálos járvány létrehozásában és elterjesztésében. Az elv ugyanaz mint a számítógépes vírusoknál: hozzunk létre egy pusztító vírust, szabadítsuk rá az emberiségre, majd az egész világon irtózatos pénzért el tudjuk adni az ugyancsak általunk gyártott ellenszert.

A levél azt állítja, hogy a WHO egy osztrák gyógyszercéggel együttműködve már módosította is a H1N1 vírust, és ezzel létrehozta a halálos mutációt. A levél tudni véli azt is, hogy Csehországban csak a szerencsén múlott, hogy nem tört ki emiatt halálos járvány.

Akcióba lépnek az illuminátusok

Ugyanez az elem megjelenik egy harmadik emailben is. Eszerint egy Jane Bürgermeister nevű állítólagos osztrák újságíró feljelentést is tett amiatt, hogy ez a bizonyos osztrák gyógyszercég, valamint egy biotechnológiai üzem és a WHO szennyezett madárinfluenza-vakcinát állított elő. Ez volna az az oltóanyag, amelyet most majd az új influenza ellen alkalmaznak, de ez igazából biológiai tömegpusztító fegyver - legalábbis Jane Bürgermeister szerint. Ez a levél úgy tudja, hogy nem Csehországban, hanem Lengyelországban lett majdnem baj a pusztító vakcina elszabadulásából: "csak a véletlenen múlt, hogy nem oltottak be hajléktalan kísérleti alanyokat".

A levél amúgy is kétes hitelességét tovább rombolja, hogy szerinte a nyár elején Brazíliában (helyesen Mexikóban) kitört járványról a média már előre tudta, hogy őszre nemzetközi méreteket ölt. A hisztériakeltés persze azért fontos, hogy elegen rohanjanak és kérjék az oltást, amibe az immunrendszert gyengítő, ha nem is halálos, de nagyon káros koktél van, olvasható a zavaros levélben.

Itt végre a nevén is nevezik a világösszeesküvés résztvevőit. Az emberiség létszámának módszeres, biofegyverekkel végrehajtott megfelezését, sőt megháromnegyedezését az illuminátusok irányítják. Az oknyomozó újságíró szerint e nemzetközi bűnszervezet tagja a WHO és az ENSZ vezetői mellett Barack Obama, David de Rothschild, David Rockefeller és Soros György is.  • Hírek
  • Bankszámla