A netet is felrázta a földrengés

2013.04.24. 11:46

Aki nem vette volna komolyan a keddi földrengést, annak két jelzést is ad az élet, hogy újragondolja a dolgot: egyrészt szerda hajnalban utórengések rázták meg Erdőtelek környékét, másrészt az internetes humor is beindult.

Forrás: Deák Péter / Facebook
Forrás: Deák Péter / Facebook

Sajnos sosem fog kiderülni, ki írta a márciusi hóhelyzetet megmentő belügyes sms-t, pedig lassan szobrot is lehetne avatni az emlékére, valószínűtlen ugyanis, hogy a következő negyven évben lesz olyan, katasztrófára, veszélyhelyzetre legtávolabbról is emlékeztető esemény, ami kapcsán ne kerülne elő az üzenet. A netes humorzsákok ezúttal arra biztatták az embereket, hogy ne hagyják el a lakásaikat, vagy ha mégis, hát üljenek át egy másik lakásba.

Forrás: reszegbroker.tumblr.com
Forrás: reszegbroker.tumblr.com

Voltak, akik szerint valójában nem földrengés volt ez, csak a gazdaság dübörög, ezt egyrészt Orbán Viktor, másrészt az MTV tudósítója is bejelentette.

Forrás: ismeretlen
Forrás: ismeretlen

A tenki házak tulajdonosait leszámítva persze a többséget nem rázta meg igazán a rengés, erre próbál utalni a felborult kerti széket ábrázoló fotó is, rajta a felirattal: never forget Budapest 2013/04/23, vagyis sose felejtsd el, mi történt Budapesten 2013. április 23-án.

Forrás: Fideszfigyelő / Facebook
Forrás: Fideszfigyelő / Facebook

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?