A netet is felrázta a földrengés

2013.04.24. 11:46

Aki nem vette volna komolyan a keddi földrengést, annak két jelzést is ad az élet, hogy újragondolja a dolgot: egyrészt szerda hajnalban utórengések rázták meg Erdőtelek környékét, másrészt az internetes humor is beindult.

Forrás: Deák Péter / Facebook
Forrás: Deák Péter / Facebook

Sajnos sosem fog kiderülni, ki írta a márciusi hóhelyzetet megmentő belügyes sms-t, pedig lassan szobrot is lehetne avatni az emlékére, valószínűtlen ugyanis, hogy a következő negyven évben lesz olyan, katasztrófára, veszélyhelyzetre legtávolabbról is emlékeztető esemény, ami kapcsán ne kerülne elő az üzenet. A netes humorzsákok ezúttal arra biztatták az embereket, hogy ne hagyják el a lakásaikat, vagy ha mégis, hát üljenek át egy másik lakásba.

Forrás: reszegbroker.tumblr.com
Forrás: reszegbroker.tumblr.com

Voltak, akik szerint valójában nem földrengés volt ez, csak a gazdaság dübörög, ezt egyrészt Orbán Viktor, másrészt az MTV tudósítója is bejelentette.

Forrás: ismeretlen
Forrás: ismeretlen

A tenki házak tulajdonosait leszámítva persze a többséget nem rázta meg igazán a rengés, erre próbál utalni a felborult kerti széket ábrázoló fotó is, rajta a felirattal: never forget Budapest 2013/04/23, vagyis sose felejtsd el, mi történt Budapesten 2013. április 23-án.

Forrás: Fideszfigyelő / Facebook
Forrás: Fideszfigyelő / Facebook

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport