Konstantin
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
14 °C
28 °C

Rövidesen indul a magyarorszag.hu

2003.02.04. 15:21
Az Index úgy tudja, hogy akár már ezen a héten megújulhat a kormányportál. Az ekormanyzat.hu mellett a magyarorszag.hu is megjelenik a weben.
Az Index úgy értesült, hogy a napokban lezárulhat a magyarorszag.hu terheléspróbája. Az új fejlesztésű országportál három nyelven, a magyar mellett németül és angolul lesz elérhető.

Kormányközeli körökből úgy tudjuk, hogy az új fejlesztésű oldal nagy hangsúlyt fektet az EU-kommunikációra. Az Európai Unióval foglalkozó rész a brüsszeli hírek mellett tartalmazni fogja a hazánk EU-csatlakozásával összefüggő belföldi híreket is. Az EU-dosszié 1300 oldalnyi EU-információval startol, amit a későbbiekben 3000 oldalasra bővítenek majd.

Törvényszövegek és fórum

A csatlakozással összefüggésben fellelhetőek lesznek majd a belföldi politikai elit által fontosnak tartott kommunikáció elemei is. Elérhetőek lesznek azok a törvényi anyagok, amelyeket már átvettünk, vagy - esetleg - a társulással összefüggésben a jövőben át kell vennünk. Ez nem csupán a lefordított törvényszövegeket jelenti, hanem a hozzájuk fűzött magyarázatokat is.

A megújuló országportál az EU-csatlakozással összefüggésben arra is lehetőséget kíván nyújtani, hogy a társulással kapcsolatban kérdezz-felelek fórum bontakozzon ki. A portál üzemeltetőinek arról is vannak elképzeléseik, hogy a közszféra szereplőit miként lehet rábírni hogy határidőn belül válaszoljanak a lakossági felvetésekre.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek