Ez a poszt a következő Percről percre része:

Itt vannak a legjobb videók az E3-ról

Idén is Los Angelesre figyel három napon át a videojátékos világ, itt rendezik az E3 kiállítást, amin a játékkiadók megmutatják a következő egy-másfél évben a piacra kerülő kínálatukat. Az eseményről a helyszínről tudósítunk, ebben a cikkben pedig összegyűjtjük a show-n bemutatott legérdekesebb és leglátványosabb videókat, játékmenet-részleteket, előzeteseket.

új hír érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Avagy a játéktesztelők élete nem csak játék és mese.

    The Evil Within - Xbox E3 Trailer - E3 2014
  • A Tomb Raidernél csak vicceltem azzal, hogy hányadik rész is jön a sorozatból, a FIFA-t viszont komolyan megszámoltam, ez lesz a 41. Abból tíz FIFA Manager és 4 FIFA Street, de lehet hogy kihagytam párat. Az idei kiadás neve FIFA 15, és izé, azt hiszem focizni lehet majd benne.

    FIFA 15 - Official E3 Gameplay Trailer
  • Nem világos, hogy miért finanszírozza bárki a Grasshopper Manufacture teljesen elmebeteg játékainak fejlesztését, de a Playstation 4-re megjelenő Let it Die sem úgy néz ki, mintha ezzel már pénzt is szeretnének keresni. Csak erős idegzetűeknek.

    Let It Die Trailer | E3 2014 | PS4
  • Fantasztikusan hangulatos indie platformjátékot rakott össze egy csapat alaszkai őslakos és néhány fejlesztő. Egyéni történetek és ősi mondák szövik majd át a játékot, amiben már a narrátornak is olyan hiteles eszkimóhangja van, hogy mindent elhiszek neki.

    Never Alone - E3 2014 Trailer
  • Ismerik azt a viccet, amikor a székely paraszt megnézi a moziban a Star Warst, aztán kijön, és kiköp a földre, hogy azért ezt ő már nem hiszi el? Na, az Xbox One-ra érkező új Crackdown trailere is pont ilyen.

    The world premiere of Crackdown for Xbox One
  • Na erre a játékra mondják, hogy ha egyszer megjelentik, nem lesz többé értelme autóversenyt fejleszteni, annyira élethű lesz, és annyira le fog fedni minden versenysorozatot, és minden autót, ami valaha aszfaltra gurult. Az érdekes az a dologban, hogy ezt nem csak a marketingesek mondják, hanem a szimulátorrajongók is. Sőt, ők talán még hangosabban.

    Project CARS E3 2014 Trailer | PS4
  • Ez az a játék, ami állítólag 500 millió dollárba került. Ötszáz. Millió. Dollárba. Hány négyesmetró is az?

    Official Destiny E3 Trailer -- New Beginnings
  • Mekkora hülyeség lenne, ha a tavalyi év egyik legsikeresebb játékát nem adnák ki a mostanában leginkább felkapott játékplatformokra, hát nem? A Rockstar is így gondolhatta, mivel a Grand Theft Auto V-öt Playstation 4-re és Xbox One-ra is elkészítik. A trailer alapján papírformát hoz: magasabb felbontás, stabilabb képfrissítés, csilingelő pénztárgépek.

    Grand Theft Auto V
  • A Sony egyik utolsó Playstation 3-as nagy dobása Playstation 4-re is megjelenik. Nagyjából ugyanazt nyújtja, mint az alapjáték, csak a feljavított grafika és a folyamatos képfrissítés számít újdonságnak.

    Furcsa, de a Sony az új trailerben meglepően sokat mutat meg a történetből, amit talán nem a legjobb ötlet; hiába egyéves a játék, lehet, hogy az újrakiadással olyanok is szórakoznának, akik sosem látták a Last of Ust PS3-on.

    The Last of Us Remastered E3 2014 Trailer (PS4)
  • Az egyik legjobb érv az Xbox One mellett: egy csomagban az összes Halo játék, amiknek Master Chief volt a főszereplője. Vagyis a Halo 1, 2, 3, 4 – az ODST és a Reach alcímű epizódok ezúttal kimaradnak.

    Jó hír hogy az újrakiadás 1080p felbontásban, másodpercenként 60 képkocka sebességgel fog pörögni, ráadásul azzal a grafikus motorral, amit a Halo: Reach-hez is használtak.

    Minden egyes résznek dedikált multiplayer szervere lesz, így a többjátékos módokat is kihasználhatjuk. Figyelembe véve, hogy a Halo az egyik legnépszerűbb multiplayer cím Xboxon, ez igen okos döntés volt.

    A vásárlók részt vehetnek a Halo 5 bétatesztjében is, illetve a játékból készült animációs sorozatot is megkapják a csomagban. Aki még nem unta halálra a korábbi epizódokat, vagy szeretné nagy felbontásban újrajátszani azokat, esetleg a multiplayer érdekli, az nem talál ennél jobb ár-érték arányú játékot Xbox One-ra.

    Halo: The Master Chief Collection
  • Halak, búvárok, medúzák, óceán, tengerfenék - én speciel nem nagyon látom, hogy fog ebből bármilyen játék összeállni, de a fejlesztőcsapat előző műve az egymilliárdszoros díjnyertes Journey volt, hasonlóan nem ortodox videojáték-felfogással, szóval érdemes erre is odafigyelni.

    ABZÛ Trailer | E3 2014 | PS4
  • Autós játékban ma már nem olyan könnyű újat mondani, de ha a The Crew tényleg azt adja, amit az előzetes meglebegtet (Amerikai összes turistalátványossága versenyezhető pályának megmodellezve, felépítve), akár még nem autóversenyző lelkületűeknek is érdekes lehet, simán csak nézelődni.

    The Crew Coast to Coast Trailer - E3 2014 [NORTH AMERICA]
  • A Division trailere már a tavalyi E3-on is ütős volt, és az idei is nagyon ott van a szeren. Csak az okoz egy kis kellemetlen érzést, hogy ugyanaz a kiadó és ugyanaz a PR-gépezet nyomja, ami a szintén állati profin felvezetett, aztán mindenkit tíz elemet magasságból pofára ejtő Watch Dogsot is.

    Tom Clancy's The Division E3 2014 Official Cinematic Trailer [US]
  • Ha jól számuljuk, ez az epizód pont a 127534. lesz a Tomb Raider-sorozatban. Viszont talán az első olyan, amiben Lara Croft pszichológushoz jár.

    [NA] Rise of the Tomb Raider: Announcement Trailer
  • 1998(?) volt, én pedig általános iskolás voltam, és hatalmas hisztit csaptam, hogy ne kelljen a tóparti nyaralóba mennem a családdal, hanem otthon játszhassak az Abe's Oddysee-vel. Most pedig 2014 van, és érkezik a folytatás. Yey!

    Oddworld: New 'n' Tasty -- E3 2014 Trailer
  • Hogy mit tesz egy kis punk, egy kis képregényes stílus, és egy nagy adag önirónia egy alapban tizenkettő-egy-tucat játékötlettel!

    Sunset Overdrive Trailer E3 2014
  • Úristen, lehet hogy lesz végre egy jó Star Wars-játék? Sok minden persze nem derül ki az új Battlefront előzeteséből, és az ősi gémer bölcsesség ha egy trailerben a fejlesztőstúdiót meg beszélő fejeket mutogatnak, az általában nem azért van, mert azok annyira szépek, hanem azért, mert a játékból még nincs mit megmutatni.

    Star Wars Battlefront | Official Trailer |E3 2014
  • A No Man's Skyról eddig annyit lehetett tudni, hogy "egy scifi játék, amiben nincsenek határok", de most már annyi is lehet, hogy "egy scifi játék a felfedezésről és a túlélésről egy végtelen, egyedileg generált univerzumban".

    No Man's Sky Gameplay Trailer | E3 2014 | PS4
  • Végre egy igazi játékmenet-részlet, nem előre renderelt mozi! A Rainbow Six kommandós szimulátora kicsit tovább lép a Counter-Strike alapjain. Ha már nem, hát a falba lőtt lyukakon át leselkedés és további lövöldözés szédítő potenciált rejt. Mondjuk mindig az ilyenekről szokott kiderülni, hogy élesben azért nem mindig ilyen szép a kép, de ne legyen igazunk.

    Rainbow Six Siege E3 2014 Gameplay World Premiere [US]
  • Ez valójában egy 2009-es játék remake-je, és igazából az a durva a trailerben, hogy az ember az elején egy darabig a sima élő kamerás snittekről is simán elhiszi, hogy render.

    Mirror's Edge: E3 2014
  • Véres kézzel szelfizik velünk a melírozott hajú főgonosz, miután lemészárolt egy busznyi embert. Még valamit?

    Far Cry 4 (E3 2014 Trailer)
  • Nekem az első rész annyira indie volt, hogy 1-2 óra után feladtam, de úgy látszik, hogy ezzel egyedül voltam, mert itt a második rész beharangozója. Szupervicces trailert kapott, macska is van benne. Egy ideig.

    Magicka 2 - E3 2014 Announcement Trailer
  • Nagyon meglepődtünk volna, ha nem próbálnak legalább egy táncolós játékot a Happyvel eladni, de most már nem fenyeget az a veszély, hogy nagyon meglepődünk.

    Just Dance 2015 Trailer - E3 2014
  • Az eslő Dead Island egy jó közepes zombiirtós játék volt egy állati hatásos, lassított felvételben visszafelé játszott trailerrel felvezetve, ami bármilyen hülyén hangzik is, a gyakorlatban piszok jól működött. Na, most itt a folytatás, eddig simán a legviccesebb előzetes az idei E3-ról.

    Dead Island 2 Trailer - (E3 2014)
  • Széttépi magát a világ, mi pedig *spoiler alert* sárkányokat csapkodhatunk/nyilazhatunk majd ketté az új Dragon Age-ben. A trailer sajnos nem ad választ a 40 millió dolláros rajongói kérdésre, hogy marad-e trú rpg a Dragon Age, vagy hack and slash akciót kapunk az arcunkba a Bioware-től. 

    DRAGON AGE™: INQUISITION Official Trailer -- Lead Them or Fall
  • A Phantom Pain előzményjátéka, a Ground Zeroes már márciusban megjelent, és mivel azt is imádtuk, remélhetőleg a teljes verzió sem okoz majd csalódást. Az ígéretek szerint a folytatásban kétszázszor (!) nagyobb bejárható területet, rémisztően komor sztorit és kibővült lehetőségeket kapunk. Addig is itt a legfrissebb trailer a játékból, Mike Oldfield aláfestő zenéjével.

    METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAIN | E3 2014 Trailer
  • Gotham sokkal szebb és sokkal sötétebb, mint valaha. Teljes az anarchia a városban, ahol már a közlekedési lámpák is eltűntek az utcákról, hogy Batman szabadon batmobil-tankozhasson két glideolás között. Az Arkham-trilógia végső leszámolását eltolták ugyan 2015-re, de ennek is csak örülhetünk, mert ezzel indokolták:

    Awesome takes time. And totally awesome takes a lot of time.

    Batman Arkham Knight - Gameplay
  • Ez az a játék, ami már annyira filmszerű, hogy azt se bánnánk, ha végigjátszaná saját magát helyettünk, nekünk meg csak bámulni kéne, mint egy újgenerációs Indiana Jones-kalandot. A cím azt sugallja, ezzel véget is ér a történet, de ezt persze nem hisszük el.

    Uncharted 4: A Thief's End E3 2014 Trailer (PS4)
  • Nyilván nem kezdhetjük mással ezt a gyűjteményt, mint a magyar Digic által összerakott videóval az új Assassin's Creed-epizódhoz. A Unity alcímű részben az orgyilkosok a francia forradalom idejébe látogatnak el a történelem folyását igazgatni.

    Assassin's Creed Unity E3 2014 World Premiere Cinematic Trailer [SCAN]